Ocak anneleri

Ben de 38+6 açılma sancı yok ama bence normal vaktimiz var kızlar

1. Haftamdayim bende. Bebeklerim ikiz. Ocak sonu 36. Hafta oluyor benimde ocak sonu olur diye tahmin ediyorum erken gelmek istemezlerse tabi​:blush:

Bizimde 37+4 yarın kontrole gidicem sezeeryan günü almaya hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı kıcağımıza alalım inşallah :pray:

1 Beğeni

Kaçıncı haftadasınız

35+3 siz kaç haftalıksin

1 Beğeni

Bizde 35+1 iz nasipse 28 Ocak doğum tarihi olarak gözüküyor hayırlısı artık sağlıkla gelsin de 🩵

Benim de suan 35+2 28 Ocak benimde ama hiç birsey yapamıyorum karnım aşırı gergin duş alırken bile ayakta durmak zor oluyor hep sırt üstü yatasım var ama daha erken doğum için biraz daha beklemeleri lazım

suan 35+2 28 Ocak benimde ama hiç birsey yapamıyorum karnım aşırı gergin duş alırken bile ayakta durmak zor oluyor hep sırt üstü yatasım var ama daha erken doğum için biraz daha beklemeleri lazım

Valah canım bende aynı şeyleri yaşıyorum ayı gelmeden sanki doğum haftasına girmişim okdar zor geçiyor yürümek artık ağır geliyor

Dogum korkusu basladı mi sende de :pleading_face:

1 Beğeni

Başlamaz.mii yalancı sancılarım geldikçe doğum sancısını hayal edemiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum ama ne fayda. Bazen diyorum sezaryen mi olsaydım ama hepsinin kendine göre zorlukları var :cry:

23 ocak :smiling_face_with_three_hearts:

Aynıyız. 23 ocak

Son 3 gün :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 Beğeni

:rofl:Ocak anneleri doğuran yok mu daha

Yılbaşında kimse doğurmadı herhalde :joy:

Evet bende bekliyordum o sitrese girip getiren olur malesef çetin çıktılar :rofl:

Bebişlerin geleceği yok, tık yok resmen keyifleri yerinde :grinning::grinning:

1 Beğeni

17 ocak 39+3 te ikinci sezaryen olucam inşallah:)