Ocak anneleri ile doğum heyecanı 👶🏻

Saglıkli şekilde alirsiniz umarim. @SEB nasil oldun?

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin minik inşallah :pray::heart:

Evlat demek cennet demekmiş kızlar gerçekten hislerimi duygulara dökemiyorum, doğumdan sonra biraz solunum problemi yaşadık ama şuan yanımda yavrum inşallah sütümde gelince herşey daha güzel olacak sizin motivasyon ve destekleriniz sayesinde güçlü kaldım bu süreçte iyi ki varsınız sizleri seviyorum :cherry_blossom::pray::heart:

5 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah maşallah mis gibi cennet kokulu zamanla süt de gelecek kendini üzme canım çok sevindim yaaa gerçekten sen nasılsın

2 Beğeni

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah :pray:t2::bouquet:

2 Beğeni

Sen de iyiki varsın, biz de seni seviyoruz :heart::heart:

Bolca kokla, sar, sarmala güzel yavrunu :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tam sana yazmak için girmiştim ben de baktım senin paylaşımını gördüm :relieved: bol bol kokusunu içine çek :see_no_evil: Rabbim analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar biz taburcu olduk çok şükür sütüm de gelmeye başladı ama mama ile besledikleri için süt gelene kadar sarılık başlangıcı var dendi inşallah onuda atlatcaz Sürekli aklımdasınız ama değil telefonu elime almak uyumaya fırsatım olmuyo analık buymuş demek ki​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: bebişimle düzene binince daha aktif olacağım inşallah :heart:

2 Beğeni

Bu konu 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.