Merhaba hanımlar, arkadaşımız @NurGrky her an doğum yapabilir. Hadi hep beraber kendisine moral ve destek olalım
Hadi bakalım sağ salim sağlıkla kucağınıza alın Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim ilk kez kendimi savunmasız hissediyorum ne yaşayacağımı bilmeden ama sonunun çok güzel olacağına emin olduğum
Hayirlisi olsun sag salim kucaginiza alirsiniz inşaallah
Canim benim kıyamam sana. Ben de senin gibi hissederdim. Yatağın astarını yikamıstım o kuruyup teyrar takasıya kadar ya uykuda suyum gelirse diye rahat uyuyamamıştım. Demek ki doktorun risk görmemiş. Çok sevindim. Kendini yalnız hissetme biz varız
Kolay doğum diliyorum.
Kızlar yürüyüş veya dışarıya çıkmaya çekiniyorum ya suyum gelirse sokakta ya bir anda kanama olursa diye sizce ne yapmalıyım ? Deneyimli annelerimiz yardım
Bekleyince doğum gelmiyor, hiç beklemediğin bir anda sen beklemeyi bırakınca bebek gelmek istiyor. Burda dogum bekleyen annelerde bunu gordük. Su şarıl şarıl gelecek saniyoruz ama sızınti seklinde de olabiliyor. Bence dışarı çıkın yürüyüşünüzü yapın. Daha rahat edecekseniz yanininiza yedek kiyafet alın. Psikolojik olarak kendinizi daha güvende hissedersiniz
Sağ salim inşaAllah kucağınıza alırsınız bebişinizi
Evde egzersiz yapmaya çalış sıkıntıya girme dışarı çık gez evinden çok uzaklaşmadan inşallah kolayca bir avazda doğurursun
İnşallah hayırlısı ile sıkıntısız kucağıma alırım bende diğer anneler gibi.
@NurGrky kolay dogum diliyorum canım
Hayırlısı olsun inşallah kolay ve güzel bir doğumunuz olur
Salam. Sag salamat kurtarin
Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaa
Allah Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum olsun
Kolay doğum olur umarım.Allah bebeğinizi hayırlı etsin. Ömrü uzun hayatı bereketli olsun.
Bugununu dusun yarinin sil at kafadan yarim gun bile degil yasayacagin sanci bide soyle Dusun bu cocugunla bu anini bir daha asla Yasayamayacaksin milyonlari versen gelmez Bu ozel an bu cocugunla. Ondan sonra bi bakmissinki diger gun olmus Bitmis sanci manci kalmamis. Stres yapma diycem ama ister istemez heyecanli olursun ne yapicam ne edicem ama merak etme Hic korktugun gibi olmiycak. Mumkunse evde biraz rahatlattir kendini. Hemen gitme hastaneye Nefesini kontrolunu birakma Pufpuflamayi kalca esnek onun icin bebek cikar Her turlu merak etme kafasi gelmeye yakin Bacagini ayirma diz kapaklarini birlestir Dogum kanali daha iyi aciliyomus. Sagsaglim kucagina alicaksin merak. Sana bir kac bisey gondericem plates topu ayarlayabilirsen.
Plates topuyla one arkaya Saga sola Saat yonunde Hareketler yap dogum kanalina daha kolay Girer
Rabbim yardimcin olsun saglicakla kucagina alirsin insallah minik kuzunu
Rabbim yardımcınız olsun bir avazda inşallah kavuşursunuz.