Karnım agryodu hastaneye gittim NST yapdilar bu cikti acilmi 1parmak sizce ne yaparlar 2 saat sonra bi daha bakicayiz dedi
Sancıların düzenli canım suni sancı isteme verirlerse
Son zamana kadar bekle açılman çok çok az çünkü kaçıncı haftandasın
39 hafta kafası 40 hafta
Sen yarına kadar doğurursun hayırlısıyla inşallah açılma olsun diye suni sancı vermek isteyebilirler muhtemelen ama çok zorda kalmadığın sürece isteme zaten sancıların baya düzenli
Şimdi doktordan cikdim 1cm açılma az dedi yatis onermedi sancı 1hafta öncede vardı bıktım artık bu çocuk ne zamana gelir ya
kız sus deme öyle ben de aynı durumdayım bebek kanala girdi ama açılma yok zaten 10 nisana sezeryan günü verdi
Hadi hayırlısı olsun İnseAllah en azından tarihi biliyon ben her saat panikle bekliyom
Açılma olduğunu nasıl anladılar nst te bellimi oluyor
Kanala girdiğini nasıl anlarız en son 10 gün önce gitmiştim kanala çok yakın dedi şimdi kanala girmiş midir acaba diye çok merak ediyorum ya,Birde doktor bana ayın 2 sinde gel dedi ama bayram tatili uzatıldı mecburen 9 da aldım muayene için geç oluyor ne yapıcam bilmiyorum
Bayramın 1.günü 10 dk arayla 3 kere sancım oldu doktora gittim nst çekildi düzensiz sancılar çıktı kanala girmiş açılma yok ama kafası baskı yapıyor açmak için dedi o zaman öğrendim ben de
Zamanı belli evet ama kanala girdiği için doktor her an her şey olabilir tetikte bekle dedi ajda pekkan gibi gergin gergin dolaşıyorum evde sürekli bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum
Leğen kemiğinde çok baskı var mı yada vajina da
Vajina da baskı olunca ne oluyor ben onu yaşıyorum ama sancım yok nst haftaya giricem bu arada inşallah hayırlı doğumlarnz olur
Merhaba bu akşam 6-7 kez aşağı vajinaya doğru baskı uyguluyor. İnce sızı şeklinde acı oluyor yalancı sancı böyle mi oluyor?
Benim leğen kemiğimde baskı yapıyor bebek vajinada elektrik çarpması gibi abi sancılar oluyor makatta afedersiniz büyük abdestim varmış gibi doluluk vajinada da yine öyle bir baskı oluyor doktor kanala girdiği için başı baskı yapıyor bebeğin açabilmek için dedi
Sizin kaç haftalık oldu
37+1 olduk 10 nisanda sezeryanla alınacak inşallah
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Neden sezeryan dediler