34+4 deyim rutin kontrol için doktora gittim nst de sancı çıktı yatış verdiler ciğer geliştirici iğne vurdular erken doğum riski ihtimaline karşı böyle yaşayan varmı
Aynen benimde 34+4 şuan bende çocukta kasilmalar olduğu için gitmiştim ama çok yoğun bir şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı kana da bulasmisti hemen ciğer geliştirici iğne vurdular korkma sakın bu iğne her ihtimale karşı vuruluyormus bana 'ciger geliştirici iğne vurucagiz 'dedikleri anda ağlamaya başladım ama korkulcak bişey yokmuş şuan taburcu oldum benim ağrım olmadığı için ve çocuk kanala girmediği için şanslıyım biraz o konuda açılma olmadığı için çok dikkat etmem gerekiyor hem kendime hem çocuğun hareketlerine ufak bir kasıkta ağrı bel ağrısı olduğu anda acilen gitmem gerek doktora. Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin aynı duygulari yaşıyoruz sakın asla stres yapma çok sağlıklı bir minik bebislerimiz olcak
Ben hiç kasılma hissetmedim sadece karnım sertleşiyordu kasılmaymış sanırım bebiş kanala girmedi benimde daha çok şükür rahatım sancılar çok şiddetli değilmiş sadece rutin için yattık bakalım inşallah sancı çıkmazsa çok durmam herhalde
Çok şükür ozaman hiç korkma inşallah zamanında gelirler kucağımıza bende hala kasılmalar devam ediyor yarın tekrar bakılcak bakalım. Taburcu ederlerse bool bool yat sadece başka hiç birşey yapma çünkü küçücuk yaptığın biseyde hemen ağrı girmeye başlıyor. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun hayırlısı ile kucağımıza sağlıcakla alırız inşallah aynen çıkarsam da bol bol dinlenmeyi düşünüyorum
Doktorum geldi sancım geçmiş taburcu etti çok şükür
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ağır iş yapma
Tamam canım teşekkür ederim