34+5te nstde sancı çıktı şuan 35+4teyim ara ara sancılarım oluyor doğum için erken olduğunu düşünüyorum kaç gün sonra doğum olur sancı çıktıktan sonra bilen varmı
Açılman varsa doğumun baslio sadece sancıyla degil
Açılmam varmı yokmu diye bakılmadı
Alla alla bende sancı çıktı direk o gün bakıldı hatta 1 cm acilmam vardı üstünden 1 hafta sonra doğum yaptim
Bende daha erken olduğu için bakılmadı ama ara ara sancılarım oluyor düzensiz olarak
bende aynı haftada sancım çıktı açılmam da çıktı bekliyorum inşallah erken doğum olmaz
belirtileriniz nelerdi açılma çıktıktan sonra aynı durumda bekliyorum paylaşırsanız sevinirim
Ben 36 haftama girdim nst girdim sancı çıktı pş peşe sancı çıkınca doktora haber verdiler acilmam varmı diye kontrol ettiler ve 1 cm acilmam vardı doktor biey olursa direk acile gel dedi ama bişey olmadı Allah’a şükür 1 haftayı bitirdim ama evde de sancılarım devam etti sıklaştı sabah uyandım agriyla ve nişanim geldi o gün doğumumu yaptım Allah’ın izniyle 37+6 da doğum yaptım
Hayirlisi ile darisi bana bana da dua edin ben de 34+5 carsamba gunu gidicem 33 de sanci cikmadi bakalim bu defa cikar mi
Benim ilk gebeliğimde 32. Haftada NST de sancı çıkmıştı ama benim hissettiğim herhangi bir sancı falan olmamıştı. Çalıştığım için doktorum beni çıkarmıştı. Sonra da dinlendim sürekli ve 39 da doğum olmuştu.
Allah yardımcın olsun rabbim bı avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah
Bende de nişan geldi 4 gündürde devam ediyor ama hala doğurmadım 1 parmakta açılmam var
Allah kurtarsın canım zor ama degiyor sabret
Benim 34 haftada şiddetli bir şekilde başladı açılmaya baktılar hemen yoktu bebiş gelmekle inat etti 4 gün yattık hastanede serum verdi sürekli nst çekildi sancılar durdu ama ilk gün saat başı açılmaya baktı sonra 2 gün günde iki kere bakıldı açılmam olmayınca sancıları durunca taburcu etti şuan 37 haftalık sancımız yok