Nst ve servise yatış

Merhaba anneler bugun sabah kontrölüm vardı daha dogrusu dün 37ci haftadayım 37+1 çatı muanesi yapılmadı normal ultrasona girdim bir hafta gelişimi geriden geliyor ama sağlıklı dedi kilosu da çok iyi nst girdim stajer kizlar oluyor genelde çekemedi sanırım nst yi doktor nst iyi değil dedi radyolojiye yolladı ultrasona girdim sonra doktorla görüştüm normal doğumunu engelleyecek bir durumun yok normal doğum yapabilirsin dedi ancak çatı muanesi yapılmadı yatış verdi serum taktılar kan idrar tahlili aldılar şuan için birşey denmedi yarın doktor gelicek o zaman gerekli bilgileri alıcağım nst yapıldı güzeldi gayet ama yinede nst için yatış vermesi doktorun neden olabilir son haftalar diye mi acaba ilk gebeliğim

2 Beğeni

Doğum belirtileri başladığı zaman zaten ölçerler.
Ben çatı muanesinden çok korkuyorum.
Doğum belirtisi yok diye bakmıyor olabilirler.
Nst fotoğrafını atar mısın?
Hemşireye servise yatma sebebini ve servise yatış tanını sorar mısın?

2 Beğeni

Sen idrar kan testini 27 haftandami verdin?daha önce vermedknmi?

@Cansu Çatı muayenesinden korkmana gerek yok canım, can yakan bir şey değil anlatıldığı gibi merak etme :grin: Ki birkaç saniyelik bir şey yani. Doktor iki parmağıyla çatı genişliğini ölçüyor, bu kadar. Sadece birkaç saniye sürüyor :blush:

2 Beğeni

Yok verdim daha önce ama yine istiyorlar yine kontrol amaclı sanırım

2 Beğeni

Bebek 3 kilo zaten bebek gelişimi biraz geriden geliyor dedi karın çevresi küçükmüş bu cuma sezeryana alıncam

2 Beğeni

Canını hiç sıkma.
Eskiden büyükler 3.750 için bile zayıf derlerdi.
Babam benim suratıma bile söyledi.
Onların kafanın içine girmesine izin verme
3 kilo artık günümüzde çok ideal bir kilo.
Bebek azıcık geriden geliyor diye doktor riske atmak istememiş.
Sen nomal doğum mu istiyordun

1 Beğeni

Ay ne güzel :blush:kovusuyorsun demek

1 Beğeni

Evet normal doğum olsa daha iyi olurdu ama doktorun vardır bi bildiği yaşım belkide genç diye sezeryan demiş olabilir karın çevresi kücükmüş biraz bebeğin öyle söyledi tam 40 haftalıği doldursa 3 buçuk kilo falan olurdu zaten de doğumum geldiği için 3 kilo zaten

2 Beğeni

Devlet hastanesi olduğu için kolay kolay da sezaryene almıyorlar. Demek ki bir bildiği var.
Bebeğin sağlıkla gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah demek ki vardir bi bildikleri :blush::pray:

1 Beğeni