NST ve randevu

Bugün ilk kez NST’ye girdim 34. Haftadayım doktor her hafta randevuyla gelmem gerektiğini söyledi ama aynı bölüme randevu minimum 15 gün sonra alınıyor nasıl olucak bilen var mı? Bu yeni sistemi hiç anlamadım :frowning:

Benim de aynı şekilde ama doktorun bana reçete verdi randevu almadan gel dedi hatta kaşe bastı sizin de öyle olması lazım ben de yarın 34’e gireceğim ve yarın randevum var

Sağlık Bakanlığı’nın yeni sistemi böyleymiş saçmalığın daniskası ama bir herhalde buna bir çözüm getirecekler her hafta doktoruna gidip konuşup o kağıt verir sana gidip giriş yaptırabilirsin

Nts 32. Haftadami 34 mi giriliyor

Onu bilmiyorum ya hiç girmedim giren varmı

32 haftadan başlanıyor ama bu randevu dolayısıyla ben de 34 de girdim

Ben 32 de girmeye başladım

Bn 34 haftaya gircem hayla girmwdim

Demek ki doktora göre değişiyor bugün ikinciye girdim 36+4 e 2 hafta sonra gieceğim inşallah bebişte ters doktor ameliyat gerekebilir dedi :frowning: sezeryan sonrası için neler gerekli

Ay Allah yardımcınız olsun ya bn yarın herşey beli olcak

Allah razı olsun güzelim yine ters olursa gün verir diye düşünüyorum ama bakalım olan göre hazırlık yapmam gerekecek

Peki siz his etiniz mi

Kaç kilo şuan bebiş bence korkmayın sezaryenden normal doğumda nasip meselesi umarım tez vakitte döner içiniz rahat olsun sürekli bebeğinize konuşun emin olun ki konuşma da çok iyi geliyor bebeklere

Şuan 2500 aslında sezeryan istiyorum normal doğum tarihinden daha erken kucagımda olur ve toparlarım diye düşünüyorum ama nasip bakalım

Neyi yavrum

E hadi hayırlısı olsun inşallah hiç canınızı sıkmayın emin olun çok rahat geçer hele bir de zayıfsanız daha iyi olur sıkmayın canınızı düzelir inşallah

Yani bebeğin hani doktor demiş ya dönmüş dedim siz hissettiniz mi döndüğünü

Vallahi öyle cok kilo almadım 49 la kaldım şuan 62 yim ama boyum olunca pek belli olmuyor

Tabii tabii başı göbek deliğimin üstünde bacakları kasıklarımda hep tersti döneceğini de pek sanmıyorum

Ben de 56 ile başladım şu an 69’un Benim de öyle pek belli olmuyor herhalde erkek bebekler anne karnında pek belli olmaz o yüzden içiniz rahat olsun bence döner