Nst sonucu

Nst doktor beğenmedi serum taktırdı tekrar çektirdi. Ama bebeğim hala neredeyse hiç hareket etmiyor. Başına gelen var mı

Ben de geçen gün nst çektirdim. Benimkini doktor beğendi fotoğrafını atayım mı kiyaslayalım mı
Sancın da çıkmamış. Acaba bebeğin kalp atışını mı beğenmedi
@Beyza1 siz aslında daha iyi bilisiniz siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
@Knurbsgl siz de ebeymişsiniz siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

1 Beğeni

Bakalım aynen iyi olur buraya koyacağımda ikinci nst sonucum. Kafama takmaya başladım hareket etmiyor gibi geliyor :frowning:

1 Beğeni

Ben nst bakmaktan anlamakta iyi değilim ama bir kez 60’a çıkmış o zaman karnınızı sallamadıysalar kasılma çıkmış bir kez
Galiba kalp atışlarını beğenmedi.
Yatışınızın olmasi iyi olmuş. Hem yakından takip ederler.
Moralinizi bozmayın bu ay doğumunuz bekleniyordu

1 Beğeni

Evdeyim eve gönderdi doktor. Evet kalp atışlarını beğenmedi sanırım :confused:

1 Beğeni

Benim iki randevumda da iki kez çekmek zorunda kaldılar. İkisi de farklı hastanelerde yaşandı. İkisinde de stajyerler taktı düz yatar pozisyonda. Bugün ki girdiğim nst en bilinçli kişiden yapıldı bunu bana çok iyi hissettirdi sorumlu hemşire. Tokmu açmı olduğumu sordu. Açsam almıyor bişeyler yedikten en az 1 saat sonra alıyolar. Yan çevirdi bebeğin uyanıp utanmadığını kontrol etti uyanmamıştı karnımı sarstı biraz kalp atışlarını hareketini hissedince cihaza bağlayıp telefonu çok kullanmamaya özen gösterin dedi hatta bana da bi gebe kitabı verdi. Tansiyon ölçtü sonuçlarla doktora gittim.
Yani burda tok mu aç mı olduğunuz bebeğin uyanık olması ve o cihazı taktıkları pozisyonunuz çok önemli diye düşünüyorum. İki kez 1 saatten fazla yattım ben sırf onların hatası yüzünden. Bunu doktor farketmedi kontrol için gelen sorumlu hemşireler farkedip yeniden bağladılar. Belki sizinde öyle bişeydir. Umarım sorun yoktur. :cherry_blossom::palms_up_together: @Zeynebsimsek

2 Beğeni

O kadar güzel yazmışsın ki teşekkür ediyorum. Nst bağlayan kişi tecrübeli gibiydi ancak gelen hiçbir gebeyi takmadı sallamasyon davranıyordu. İkinci kez geliyorum dememe rağmen ne dikkat etti ne de başka bir şey. Kafaya taktıkça sanki bu sefer bebeğim hala uyuyor gibi geliyor

2 Beğeni

Ben bebeğimin hareketlerini 29 haftada hissettim net olarak hatta tam anlamıyla 32 diyebilirim. Belkide hareket sevmiyor hep uyuyordur. Sizin psikolojiniz de yansır bebeğe ben bunu en iyi tecrübe edenlerdenim. 5-6 ay stresle hissetmedim sonra hep mutlu ve huzurluydum öyle hissetmeye başladım. Başka bi doktora yada hastaneye randevu alın belki içiniz rahatlar.

2 Beğeni