Herkese merhaba bugün sancıyla hastaneye geldim çok olduğu ve kesilmediği için. Sancı var zaten ama bebeğin kalp atışlarında sorun var dendi ilk kez ve kontrol için yatış verildi lütfen dua Edin bebeğim için düzelsin iyi olsun sağlıkla gelsin çok korkuyorum moralim çok bozuk
Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun Allah büyüktür sağlıkla zamanında gelir bebişiniz inşallah. Bebiş hareket edince bile kalp atışlarında düzensizlik görülebiliyo nst de onlar etkilemiş olabilir. Olumlu tarafını düşünün. Bugün ya da yarın doğum olsa bebişinize biran önce kavuşmuş olursunuz bu güzel tarafı görün.
Cok gecmis olsun canim agrin nerede var
Bol bol dua ett stres yapma inşallah hersey yoluna girer
Ben de aynı sebepten 1 gece yattım herhangi bir sorun çıkmadı. Sabaha kadar nst de kalıyosunuz, serum alıyosunuz zaten takip ediyolar. Tek sıkıntı saat başı açıklık kontrolü yapmalarıydı. Taburcu olduktan 1 gece sonra doğum yaptım. Allah yardımcınız olsun şimdiden inşallah sizde de sıkıntı çıkmaz
Evet onu da düşünüyorum ama 35 haftanın içindeyim daha erken gibi geliyor
Alt tarafımda bide belimde ama Nstde sancı çıkmadı az önce ama çok ağrım var
İnşallah teşekkür ederim hayırlısı olsun
Benim kuzenim 34+6 da doğum yaptı hatta normal istedi bekledi sabahtan akşam 11 e kadar 8 cm açılması vardı nöbetçi doktor daha fazla bekleyemeyiz dedi sezeryanla doğum yaptı bebekte solunum sıkıntısı olunca 1 hafta kadar küvezde kaldı sonra gayet sağlıklı büyüdü şuan 4.5 yaşında maşallahı var yani. Hiç dert sıkıntı yapma geleceği varsa her türlü gelir bebişin sağlıkla gelsin diye dua etmekten başka bişi gelmez elimizden.
Tabiki orası öyle bide gecen hafta ciğer geliştirici iğne yapıldı ondan içim biraz daha rahat ama
Çok çok geçmiş olsun hiç korkma duacınız biz senin burdan sende içini rahatlatacak dualar oku iyiyi düşün hep. Allah’ım şifa versin inşallah hem sana hem bebeğine, en doğru en sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah
Ooo 35 olmuşsun bile korkma yavrum ben ikiz gebelik yaşıyorum 23. Haftadan beri sancım çıkıyor bu 4 . Yatisim falan bana doktorum önce 28 sonra 30 sonra 32 yi tamamlamaliyiz demişti hele 34 ten sonra dahada rahtiz demiştiz. Senin bebişin tüm gelişimini tamamlamış bu süreçte. Ağrıların artık son zamanlarda artması çok nromal kontrol amaçlı yatırıyor olabilriler
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim
Evet kontrol amaçlı yatıyorum ama insan ister istemez korkuyor bu sefer eve gitmeye de bide bu seferkinde kalp atışıyla alakalı bir şey denince panik oldum ama sonra bir şey yok dendi
Tüm hazırlıkların tam mıydı
Evet tam şuan her şey neyse kiii
Cok gecmis olsjn cnm inşallah kotu birsey olmz
Neyse ki çok şükür birde onun telaşına düşerdin şimdi
Evet yok onu düşünmüyorum çok şükür
Gerekseydi bu yatışınızda da yapılırdı zaten sağlıklı demekki ya da doğum ihtimali yok ki yapılmamış hayırlısı olsun inşallah