Merhaba hanımlar 36 haftalık olduk dün kontrolde nst de sancı çıktı ama açılma yoktu yatış ıstedıler ben yatmadım çünkü sancı hisetmıyorum sizce doğum yakın mıdır çok stres yaptım
Öncelikle geçmiş olsun aslında yatılı redderek hata yapmışsınız bazen anneler sancı hissetmez ve bu sancıları takip eden açılmalar olur maksadım gözünüzü korkutmak değil ama yatış yapmanız daha sağlıklı olurdu
şimdi biz size doğum olur desekte yanlış olmaz desekte yanlış herkesin tecrübeleri deneyimleri çok farklı bence tekrar gidip yatışınızı yapmalısınız
Ya doktor dedıkı evde sancı cekıp gelecem dersen yapmam burda kalim dersen yapalım dedı Hıcbısey hısetmıyorum ağrım yok bıseyım yok diye ıstemedim açıkçası doğum belkı 1 gün sonra da olabılır 1 hafta sonra da olabılır dedı napacagımı bilemedım
Merhaba benim de 34 haftalıkken oldu, sancılar nstde çok yüksek çıkıyordu ama ben bir şey hissetmiyordum. 2 gün yattım, serum ve ilaç tedavisi verildi. Taburcu olduktan sonra da birkaç gün serum tedavisi için gittim hastaneye. 37.haftaaya kadar da ilaç kullanmamı istedi kasılmaları azalması için. 37.haftayı bitirdik ve bıraktık ilacı çok şükür. Tabi benim sizden daha küçüktü o zaman ama bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi. Çünkü sancı dediğimiz şey aslında her zaman hissedilen şeyler değil. Sancı diye nitelendşrilen rahim kasılmaları, nst bu kasılmaları ölçüyor ve Rahim kasılıp gevşeyerek kendini doğuma hazırlar
Çok gecmıs olsun ilk gebelık olduğu ıcın tecrubesızım napacagımı da bilemedım ama şuan ağrım yok iyiyim
Ben de öyle, ilk gebeliğin olduğu için tedirgin oldum. Sancılarınız kaça kadar yükseldi
55 e kadar yükseldi sancım sonra 40 da kaldı
son haftalarda gittiğimde benim de bu aralıklarda hep çıkıyor bende hissetmiyorum ama doktorum 50 üzeri olmalı hep ve artarak gitmeli demişti nst de hiç hissetmedigimin kat kat fazlasını evde yalancı sancı olarakta yasadim ama dinlenince ya da uyuyunca geçiyor .40+5 teyim nişan da çoktan geldi ama hala gerçek doğum sancilarimi bekliyorum
Rabbim tek avazda kurtarsın ınsallah biz 36+1 iz hıc sancı hısetmıyorum ama nst de çıkıyor anlamadım neye göre sancı çıkıyor
Nst de sancı kaç olunca sancı var oluyor ekranda sağ alttaki sayılar mı sancıyı gösteriyor
40 ve üstü olunca sancı oluyor dıye bıliyorum
Sağ taraftaki kasılmalar evet. Çekildiği süre boyunca 3 defa 40ın üzerine çıkarsa kasılma var kabul ediliyor
4 gündür sancılarım 70 ve üstü çoğunlukla 80 100 lerde ve ani düşme yok yatay devam ediyor bayramda doktorum yok diye günlük iğneler ve serunlarla hafiftillip bekletilmeye çalışılıyor
Çok geçmiş olsun, nasıl hissediyorsunuz peki? Kafnınozda bir sertleşme, ağrı vs var mı? Benim de 34 haftalıkken sancılarım 100 üzerine çıkıyordu ama ben bir şey hissetmiyordum
Valla ciddi hissediyorum ter boşalıyorum çok sertleşiyor bazen 2 3 defa ard arda geliyor çığlık atasim geliyor
Yaa siz bayağı hissediyorsunuz. Umarım sağlıkla gelir bebiş, sizi daha fazla yorup yıpratmadan
sonu güzelliklere çıksın
Amin inşallah canım ,hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalim ve büyütelim inşallah
Bende ayni sekilde oldu 38 haftaliktim kontrole gittim hic bir sekilde sanci hissetmedim nst de oldu iki tane bana da yatis verdiler bende ayni sizin gibi yatmadim kendilinden suyum geldi ama bende acilma vardi tabi
En iyisi gerçekten mesela bu hafta gıttım sancı da çıkmadı Nst de eğer yatış yapsaydım belkı daha kötü olacaktım sağ sağlım kucağımıza alalım bebeklerımızı ınsallah
Doğum yaptınız degıl mı