Nst kasılmaları en yüksek seviyede olması

Kızlar bugün grip ve istifra nedenliye acil bir şekilde hastaneye gittim Kontrol gereği nst istediler Sonucuna göre en yüksek seviyede(pik ) kasılamlarım çıktı. Yani şöyle evde arada oluyor kasılmalar ama pek anlamadığım için normal zannediyordum. Hoca usg yaptı alltan olarak ama açılma falan hiç yoktu çok şükür. 35+2 haftalık hamileyim bu kasılmaların bu kadar yüksek olması normal mi acaba Yoksa erken doğum belirtisi mi. Hoca muhtemelen gripten etkilenmişsin eğer istifra devam ederse erken doğuma bile sebep olabilir dedi

Geçmiş olsun​:pray:t4: Doktorunuzun söylediği gibi gripten dolayıdır belkide ama endişede etmeyin haftanızda artık iyi

O pikler düzenli olduğu zaman doğum sancısı oluyor. Ben de doktorunuza katılıyorum

Bende grip olmuştum ama bir türlü geçmedi öksürük hapşırma öksürükten kasılma başladı bebek kanala yerleşmiş o esnada ben şuan 33+6 dayım ama sürekli sancım oluyor ilk çocuğum sezeryandi şimdide beklemediyiz pazartesi günü ameliyat olma ihtimali var senin haftan daha iyi bence hiç korkma rahat ol​:hugs:

Çok geçmiş olsun Allah yardımcıniz olsun​:palms_up_together::hibiscus:

Teşekkür ederim​:rose:

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar rahatladım sayenizde :green_heart::green_heart:

Düzenli olsaydı erken doğum belirtisi olurdu. Bende 29. haftamdan itibaren hep sancılar vardı Nst’de ama erken doğurmadım. Korkma tatlım :blush::heart: