Kızlar bugün grip ve istifra nedenliye acil bir şekilde hastaneye gittim Kontrol gereği nst istediler Sonucuna göre en yüksek seviyede(pik ) kasılamlarım çıktı. Yani şöyle evde arada oluyor kasılmalar ama pek anlamadığım için normal zannediyordum. Hoca usg yaptı alltan olarak ama açılma falan hiç yoktu çok şükür. 35+2 haftalık hamileyim bu kasılmaların bu kadar yüksek olması normal mi acaba Yoksa erken doğum belirtisi mi. Hoca muhtemelen gripten etkilenmişsin eğer istifra devam ederse erken doğuma bile sebep olabilir dedi
5 Beğeni
Geçmiş olsun Doktorunuzun söylediği gibi gripten dolayıdır belkide ama endişede etmeyin haftanızda artık iyi
2 Beğeni
O pikler düzenli olduğu zaman doğum sancısı oluyor. Ben de doktorunuza katılıyorum
2 Beğeni
Bende grip olmuştum ama bir türlü geçmedi öksürük hapşırma öksürükten kasılma başladı bebek kanala yerleşmiş o esnada ben şuan 33+6 dayım ama sürekli sancım oluyor ilk çocuğum sezeryandi şimdide beklemediyiz pazartesi günü ameliyat olma ihtimali var senin haftan daha iyi bence hiç korkma rahat ol
1 Beğeni
Çok geçmiş olsun Allah yardımcıniz olsun
2 Beğeni
Teşekkür ederim
1 Beğeni
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar rahatladım sayenizde
2 Beğeni
Düzenli olsaydı erken doğum belirtisi olurdu. Bende 29. haftamdan itibaren hep sancılar vardı Nst’de ama erken doğurmadım. Korkma tatlım
1 Beğeni