şimdi ben bugün tam 40 haftalık oldum dün kontrole gittim nstde kasılmalarım var, çok ağrım oluyo zaten ama açılmam hiç yok. bebeğinde kilosu 3.900 olmuş doktor normal doğumun zor olacağını söyledi kilosundan dolayı. zaten açılmamda yok böyle giderse sezeryana alacak. pazartesiye kadar süre verdi pazartesi tekrar gidicem ama eğer bir kaç cmlik açılmam olursa suni sancı verip normal doğumu denesem mi ki bebeğin kilosuda 4’ü geçmiş olacak
ya da sezeryanı mı kabul etsem. açılmam vs olmazsa daha beklesem mi ki tecrübeli anneler bi yazsın allah askina kafam çok karışık hiç istemiyorum sezeryan olmak açılma olması için tüm tuşlara basıyorum şu an
yani açılmada neden olmaz anlamıyorum
her neyse yanıtlarınızı bekliyorum 🫶🏻
Devlete mi gidiyorsunuz özele mi
özele gidiyorum
Aynı hafta aynı durumdayız resmen bana kgdan dolayı haftası ilerde dedi yani40 ta şuan. 41de suni veirirz diyor ama suni sancı çok berbat diyorlar ayrıca alttan acilmamiz yoksa kesik aticaklar. Sende en azından sezeryan seçeneği var benimki sezeryanı en son ihtimale bırakıyor. Benimki de 41 de 4 geçmiş olur çok hızlı kg aliyorlar ama artık dayanacak gücüm kalmadı napcaz böyle
ayy ne zor ya ama 4ü geçecekse normalde zor olacak bu sefer kesik atacağınıda şimdi öğrendim
maalesef sezeryan kalıyo geriye son çare onunda belden vurulan iğnesinden korkuyorum
napıcaz ben bilmem
Öyle harbiden zor sen neler yapıyorsun gelmesi için yürüyüş egzersiz yapmaktan uyku uyuyamıyorum geceleri bile kalkıp yapar oldum
kasılmam oldukça çömelip kalkıyorum ördek yürüyüşü yapmaya çalışıyorum o ağrı anında onu yapmak çok zor hurma ve ananas yiyorum normal yürüyüş yapmaya çalışıyorum bi kaç defada egzersizleri yaptım ama bir cm bile açılmam yok şaka gibi
sadece kasılmam oluyo ağrı çekiyorum resmen pazartesiye kadar bunları yapmaya devam edicem bakalım bi faydası olacak mı hiç umudum yok ama
Bende o kasılma bile olmuyor hiç tık yok aynı şeyleri yapıyoruz bakalım benimde yarın randevum var umarım bunca emeğe 1 cm olsa açılmam vardir
yoksa birakacam kendi haline zorlamicam
Anlattıklarınızla aynı durumdayım ve 1 hafta önce 2 cm açılmam varken bugün kontrole gittiğimde hiç açıklık yok denildi ve sancılarımı da hissetmiyorum 50 60 larda açılmam olsun diyede yapmadığım şey kalmadı neyapacagım bilmiyorum