Nst de sancım göründü. 35 haftalık gebeyim ama açılmam yok. Açılmam olur ve bebek doğarsa küveze alırlar mı? Nst de düzenli doğum sancıları var dediler yatış verdiler ama kabul etmedim
Keske kabul etseydin sıkıntıli bu durum bebegin kilosu kac suanda ama 36 @bsrklc2104 haftadan kucuk oldugu icin dogum olursa buyuk ihtimal alirlar kuveze
Tam 35. Haftadamisin 35+ kac canim benim konsu 36+4 aldilar cacugu kuveze vs koymadilar
Keske yatışı kabul etseydiniz . Bende suan 35haftalik gebeyim . Iki hafta once ayni sekilde nst de sancım çikti ve yatışım yapıldı. Çok şükür ki erken gelmedi bebeğim . Dikkat edin sizde sancilariniz düzenliymiş birde . Bebegin durumuna göre küveze koyuyorlar . Saglikla gelsinler insaAllah
@Zeynepmeryem @Meryem2 Kendi doktorum yatışı kabul etmememi, eve geçip doğum işaretlerini takip etmemi söyledi. Doğumu engellemeyeceğiz dedi. 35+2 olduk
Canım ben 36+1 de doğum yaptım kuveze alınmadı ama gelişimi nasıl
Cok alakasiz ama birsey sorucam mesela 35+ 2 diyoruz ya 35.hafta bitmis mi oluyor yoksa 35.haftanin icin de mi oluyo
Bana ilginc geldi söylediğiniz . Bebek henüz cok küçük oldugu icin ciğerleri tam anlamiyla gelismis olmuyor diye biliyorum ki bana bu yizden ciğer gelistirici iğne yapildi sancım kesilene kadar serum verildi . Ola ki doğum olur diye aç kaldım baya . Nst de sancı görunmeyene kadar da yattım hastanede . Bu sürede 3 4 fatkli doktor baktı bi de . Hayirlisi olsun yine de dikkat edin
35 hafta 2 günlük oluyo
35 haftayi bitirmis yani
35+6 da arkadaşım dogum yapti solunumdan kaynakli 1 hafta yogun bakimda kaldi bebek kuvezde bebekle alakalı bi diger arkadaşımda 35te doğurdu ertesi gun taburcu oldu bebek gelisimi tamamlandiysa cigeri gelistiyse zaten sorun olmuyor o 35 36 haftalarda
Benim bir arkadaşım 33 haftada doğum yaptı bebeği küveze bile almadılar 2 kilo olarak doğdu sadece ciğer geliştirici vurdular birkaç gün sonra taburcu ettiler şu an çok sağlıklı
35 bitmiş 36 nın içinde olduğumuzu dile getirmiş oluyoruz.
35 bitmiş 36 dan gün almış oluyorsun
36-41 arası doğumlar normal diye biliyorum.36 öncesi erken 41 sonrası da geç doğum oluyormuş.Sizin az kalmış yani sancıları takip etmeniz gerekiyor … kilosu nasıl bebeğinizin inşallah sağlıkla kucağınıza alıp güzel bir doğum geçirirsiniz
benimde 35. haftada nst de düzenli sancım çıktı. Serum verdiler tekrar nstye girdiğimde azalmıștı sancılar doktor eve yolladı bir hafta sonra gittigimde sancı çıkmadı çok sukur. Şuan 37 haftaligim haftaya doğum yapacagim inşallah. Sizde zamanında hayrlisiyla bebeginize kavusursunuz insallah