Normalden sezeryana dönüş hikâyem

Kavuştum sonunda buraya bende doğum yaptım yazabiliyorum.:tada: 24 saattir 3 saat tek uyudum​:joy: zormuş bacım buralar anlatayım bir şeyler salı günü kontrole gittim 41 haftalık olmuştu yatış verdiler. Nstye bağladılar fitil verdiler öğleden sonra 4 de yattım gece 12 ye kadar iyiydim eşimi gördüm yemek yedim suni sancı verdiler sabah 6.30 a kadar acı çektim ve tek başımaydim eşim ve kaynanam kapıdaydi yanıma da almadılar psikolojikmen ben vefat sjsjsjsj gülerek anlatıyorum ama ben ağlamıştım :pleading_face: neysemmm 6.30 da doktor yanıma geldi dedi ki sancıların çok güzel geliyor öğlen üçe kadar bekleyelim olmazsa sezeryan olur dedi tamam dedim saat 8 de yanıma geldiler ve acil sezeryan dediler. Hemen beni hazırladılar eşime söylediler felan filan ben ameliyata alındım. Belden uyusturdular canlı doğum oldu. 8:47 de doğdu bebiş sonra beni odaya aldılar ama alttan kanamam oldu. Baya bir kan kaybettim ve durmuyordu. 10 hemşire başımda ameliyat yerine bastırıyorlar canım nasıl yanıyor resmen normal doğum acısı cektm bir süre doğumhaneye tekrar indirdiler ve iki saat boyunca o şekilde karnıma baskı yaptılar bir gece yatisım oldu ertesi gün bol bol kan takviyesi yedikten sonra taburcu oldum şuan sadece dikiş yerim ağrıyor. Kızıma kavuştum. Aslında kanamam dışında sezeryandan da korkulacak bir şey yokmuş çok korkuyordum her iki doğumdan da ama rabbim güç Kudret veriyor geniş sabırlı olmak lazım çocuğunuza kavuşacağınızi hayal edin cidden bazı şeyler düzelir :smiling_face_with_three_hearts: uyusturduklari için hiç bir şey hissetmedim acı da sadece daha sonra dikiş yeriniz ağrıyor o da belli bir zaman sürer. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz tecrübe edinmişsem yardımcı olurum​:pray:t2:

4 Beğeni

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi :smiling_face_with_three_hearts: hangi hastaneye ve doktora gittiniz acaba? Memnun kaldınız mı?

İstanbul Bağcılar devlet hastanesi memnunum ama tek kötü tarafı yatış verdikten sonra aile üyelerini giremiyorsunuz doğuma kadar

Sezeryan niye aldilar peki kalp atışları mi yavasladi

Hangi doktorda doğum yaptiniz @Lina_nur1