Normalden Sezeryana doğum hikayem

Kizlar ben 40+3 de elendim​:joy: Allah’a çok şükür bebeğimiz dünyaya geldi. Cuma günü suni sancı ile normal doğum yapmak için hastaneye yattık. Sabah ebe ve doktor elle muayene etti ve hiç sancısız 3 cm açıklığım olduğunu, normal doğum yapabileceğimi söyledi. Daha sonra 11 gibi fitil yerleştirdiler ve nst ye bağlayıp sanci tutmasini bekledik. Adet sancisindan daha hafif sancilar geliyordu ama bebeğin kalp atışı tekdüze idi. Saat 2 3 e kadar bekledik. Doktorum nst min istedigi gibi gitmediğini, daha uzun süre beklersek bebeğin riske girebilecegini söyledi ve beni acil sezeryana aldılar. Cuma vakti sezeryan mi olsam, elle muayene çok kötüydü, acaba yapabilecek miyim demeye başlamışken bu haber geldi. Dua yerine geçti sanırım. Saat 15:40 gibi sezeryana alındım. Spinal anestezi yaptılar. Saat 15:55 de bebeğimi verdiler :heart_eyes::heart_eyes: o kadar değişik, tarifsiz duygular ki hala inanamıyorum. Saat 16.30da da beni odaya götürdüler. Bebeğimi yanıma verdiler. 3542 gr 50 cm dünyaya geldi bebeğimiz. Darısı bekleyenlerin başına. İnşallah herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alır. Sezeryanda bebeğim kakasini yapmış ve doktorum tam zamaninda doğru kararı vermiş. Allah’a binlerce şükür

8 Beğeni

Çok sevindim canım gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun 🫶🏻:smiling_face_with_three_hearts::hibiscus: