Normal doğum için yardımcı olan egzersizler neler sizim uyguladıklarınız tavsiye ettikleriniz varmı?
YouTube’dan Elçin Demirel’i takip etmeni tavsiye ederim. Ben onun dediklerini uyguladım hep, o yüzden daha kolay oldu
Yaaa.Çok teşekkürler
Bende kurbağa pozisyonuyla yürğme olsun çömelip kalkma olsun yapıyorum ama tabi izleyerek detaylarıyla yapmak daha iyi olur gibime geliyor.Yanlış birşey yapmak istemiyorum çünkü
Odada tek başıma kurbağa pozisyonu ve eğilip kalkma hareketleri yaparak açılmamı 4 saatte 10 cm.e ulaştırdım. Çok işe yarıyor ve kasılmaları karşılarken zorlamıyor
Maşallah.İnşallah bendede etki eder
Youtubede elcin demirel ve simge dumanın egzersileri var duzenli yaptım gebelikte bol bol yürüdüm , son haftalarda surekli pilates topu üstündeyim ve merdiven indim çıktım 5 cm kadar sancilari hissetmemiştim diyebilirim zaten 5 cmden sonra 45 dakikada tam acilma oldu… yani son haftalarda ozellikle egzersizi tavsiye ederim
Teşekkür ederim 45 dakikada tam açılma dikkatimi çekti gerçekten baya etkili demekki
Evet ve Allaha şükür icten kesi olmadi sadece dıştan 3 dikis vardi o da kolay ciksin diye kesti doktor sanırım yani ben faydasini gördüm şükür inşallah siz de görürsünüz @Kaplanaleyna
İnşallah canım
Ahududu, ada çayi, papatya çayı da rahim gevşetmekte çok etkili
Kaç günde bir içilmesi gerekiyor peki normalde bitki çaylarını önermiyorlar hamilelikte
Doktorumun tavsiyesi ile 34. Haftada başladım. Gunde bir bardak içtim. 37. Haftada günde iki bardak içtiğim de oldu. 37. 38. Haftada günde 1 ananas bitirdim. Bunların hepsini doktoruma sorarak yaptım
Hmm anladım canım
Cansu hanim siz Normal doğum mu yaptınız
Benim açılmam 9 cm oldu ama bebek kanala girmedi. 12 saat sancı çektim ama olmadı malesef @Aynurugur144
Hic bir egzersiz yapmiyorum cunki ihtiyac duymuyorum zaten sezeryan olucak
Bunları yapmaya hangi hafta başladınız acaba
Hamilegimin basindan beri duzenli yuruyus ve pilates yaptım:) ama 34 35. Haftadann sonra yavas yavas pilates topu uzerinde dogumu kolaylastiran egzersizler yapmaya devam ettim ondan midir bilmem 37. Haftada dogum yaptim