Normal doğuma yardımcı egzersiz

Normal doğum için yardımcı olan egzersizler neler sizim uyguladıklarınız tavsiye ettikleriniz varmı?

2 Beğeni

YouTube’dan Elçin Demirel’i takip etmeni tavsiye ederim. Ben onun dediklerini uyguladım hep, o yüzden daha kolay oldu

2 Beğeni

Yaaa.Çok teşekkürler

1 Beğeni

Bende kurbağa pozisyonuyla yürğme olsun çömelip kalkma olsun yapıyorum ama tabi izleyerek detaylarıyla yapmak daha iyi olur gibime geliyor.Yanlış birşey yapmak istemiyorum çünkü

2 Beğeni

Odada tek başıma kurbağa pozisyonu ve eğilip kalkma hareketleri yaparak açılmamı 4 saatte 10 cm.e ulaştırdım. Çok işe yarıyor ve kasılmaları karşılarken zorlamıyor

3 Beğeni

Maşallah.İnşallah bendede etki eder

2 Beğeni

Youtubede elcin demirel ve simge dumanın egzersileri var duzenli yaptım gebelikte bol bol yürüdüm , son haftalarda surekli pilates topu üstündeyim ve merdiven indim çıktım 5 cm kadar sancilari hissetmemiştim diyebilirim zaten 5 cmden sonra 45 dakikada tam acilma oldu… yani son haftalarda ozellikle egzersizi tavsiye ederim :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

Teşekkür ederim 45 dakikada tam açılma dikkatimi çekti gerçekten baya etkili demekki

2 Beğeni

Evet ve Allaha şükür icten kesi olmadi sadece dıştan 3 dikis vardi o da kolay ciksin diye kesti doktor sanırım :smiling_face: yani ben faydasini gördüm şükür inşallah siz de görürsünüz @Kaplanaleyna

2 Beğeni

İnşallah canım

1 Beğeni

Ahududu, ada çayi, papatya çayı da rahim gevşetmekte çok etkili

2 Beğeni

Kaç günde bir içilmesi gerekiyor peki normalde bitki çaylarını önermiyorlar hamilelikte

2 Beğeni

Doktorumun tavsiyesi ile 34. Haftada başladım. Gunde bir bardak içtim. 37. Haftada günde iki bardak içtiğim de oldu. 37. 38. Haftada günde 1 ananas bitirdim. Bunların hepsini doktoruma sorarak yaptım

2 Beğeni

Hmm anladım canım

1 Beğeni

Cansu hanim siz Normal doğum mu yaptınız

2 Beğeni

Benim açılmam 9 cm oldu ama bebek kanala girmedi. 12 saat sancı çektim ama olmadı malesef :pleading_face: @Aynurugur144

1 Beğeni

Hic bir egzersiz yapmiyorum cunki ihtiyac duymuyorum zaten sezeryan olucak :melting_face:

3 Beğeni

Bunları yapmaya hangi hafta başladınız acaba :slight_smile:

2 Beğeni

Hamilegimin basindan beri duzenli yuruyus ve pilates yaptım:) ama 34 35. Haftadann sonra yavas yavas pilates topu uzerinde dogumu kolaylastiran egzersizler yapmaya devam ettim ondan midir bilmem 37. Haftada dogum yaptim :grinning:

2 Beğeni