Normal Doğum📌

Selamün aleyküm Hanimlar​:cherry_blossom: 23+3 olduk. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Günlük yürüyüşlerimi de yapıyorum. Normal doğum yapmak istiyorum. Tecrübeli annelerden bu konuda bilgi almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Normal doğumu kolaylaştıran unsurlar neler?

2 Beğeni

Havuç,ananas ve hurma normal doğuma yardımcı oluyor ,ama şimdiden yemeniz riskli ola bilir bence, çünki daha 23 haftalıksın​:smiling_face:

2 Beğeni

38.haftadan sonra hurma yemeye başlıyacağım İNŞALLAH.Havucu da bir araştarayım

2 Beğeni

38.hafta geç kalınmış olabilir bebeğin pozisyonu da düşünülerek o yüzden doktoruna danışıp uygun hafta için görüşebilirsin

3 Beğeni

Bildiğime göre hurma doğumun başlamasında etkili bir besin. Bu sebeple de erkenden tüketmek istemedim. Ama dediğin gibi doktoruma danışayım

2 Beğeni

Ben çok yürüyüş yaptım suyum gelmişti en çok yürüyüş hareketlilik önemli

2 Beğeni

Günlük hamile egzersizlerine başlayabilirsiniz yavaştan :blush:

1 Beğeni

Ben 36. Haftada günde iki tane hurma yemeye başladım. Şu an 37+4 teyim. Günlük bir saat yürüyüş ve iki set şeklinde doktorumun verdiği egzersizleri yapıyorum. Egzersizleri doktor 5. Ayda verdi önce daha az yapıyordum şimdi arttırdım. Sizde şu an için hafif egzersizler ve yürüyüş yapabilirsiniz

2 Beğeni

Kızlar bende normal doğum yapmak istiyorum sezeryan hiç istemiyorum nedense normal doğumdan korkmuyorum sezeryandan daha çok korkuyorum nedendir bilmiyorum ama sizce hangisi daha rahat hemen iyilesiyorsun doğum yapmış anneler bilgi verebilirler mi

1 Beğeni

İki normal doğum yaptım, çok rahat ettim

1 Beğeni

Sezaryen de toparlanmak daha zordur normal doğum da çabuk toparlanıyorsun.Benim seçme şansım olmadı keşke normal yapa bilseydim .

1 Beğeni

Bende aynı şekilde keşke elimde olsaydı normal olsaydım

2 Beğeni