Normal dogum veya sezaryan dogum

Sizce normal dogum mu yoksa sezaryan doğum mu etrafımdaki insanlar beni normal doğumdan korkutuyorlar arkadaşlar

:expressionless: etrafta cahil çok. Bebek nasıl gelmek isterse öyle doğururum deseydin. Ben bir sürü canlı doğuma girdim. Aralarında ağrısız doğum yapan bile vardı. Daha doğumuna çok var anın tadını çıkar. :innocent:

Öylede iste insanlar korkutmaya çok meraklılar canım :sweat_smile::sweat_smile: @Cansu

Kesinlikle tıka kulağını. Bebeğine kavuşacağın anı düşün sadece :smiling_face_with_three_hearts: Bizim İnsanımız sever korkutmayı :smile: Önce çocuk yapın çocuk yapın derler, sonra da Rahatlık mı battı derler. Derler de derler :sweat_smile:

3 Beğeni

Onları ne dinliyorsun sen. İlk önce. Hamile bi kadını böyle korkutmaları bile bi anormal
Ben kızımı sezeryan la doğurdum. İlk te beni de böyle korkuttular ben de doctora. Hep sezeryan la doğurmak istiyorum dedim. Artık son aylarımda Tm dedim normal doğuracam. Doctor da dedi istesen de normal olmicak dedi. Bazı sorunlarım vardı. Sezeryan la doğdu kızım. Şimdi de sezeryan la doğurmak istiyorum. Ben acıya fazla dayanıklı değilim ondadır :grin:. Ama canım sen nasıl istersen öyle doğurursun hiç bi sorunun yoksa. Annelerin de dediği gibi hamileliğin tadını çıkart Sonra başlasın uykusuz ve tatlı günler :heart_eyes:

1 Beğeni

İlk sefer sezaryen olursa sıradaki gebeliklerde sezaryen oluyor.

1 Beğeni

Oylede iste bilemiyorum ki ya bende söyleyenlere diyorum ki bebegim aramıza nasil gelmek istiyorsa öyle gelsin yeterki sağlıklı aramıza ve kucağıma almayi nasip etsin dedim