Doğumdan sonra bana iç dış dikiş atıldı. dış dikislerimden bir kaçı eridi 2 tanesi kaldı 1’i erimek üzere biri daha erimedi iç dikişlerim de eridi ailem iç çamaşırı giydirmedi sürekli külot bez kullaniyorum uzun süre oturunca da kalçalarım acıyor emzirirken iç çamaşırı ne zaman giyebilirim sizce ya da dikişlerin iyice iyileşmesini mi beklemem gerekiyor doktor kontrolüne giderken de külot bezle gitmek biraz tuhaf geliyor bana
Hava alması açısından külot bez çok önerilmiyor iyileştirmeyi de geciktiriyor bence yavaş yavaş normal çamaşıra hijyenik bir şekilde dönebilirsiniz
Benimde dikislerim vardi ama 2 gun sadece hasta bezi kullandim sonra normale dondum ve ic camasiri giyiyordum sen neden giymiyorsun onu anlamadim
@Ayşenur.g merhaba hayır beklemene gerek yok artık iç çamaşır kullanabilirsin
Benim kanamam çok olduğu için kullanmadim çamaşır ama sorun olmuyorsa artık giyerim teşekkür ederim
Hayir sorun olmaz giyebilirsin hatta bezden daha rahat edersin normal ped kullan bence
Dikişleriniz kaçıncı günden sonra düşmeye başladı acaba benimde 18 gün oldu doğum yapalı ama sadece 1 tanesi düştü
Ben sadece 1 tanesini dün gördüm bı parçası düştü bugüne kadar da hep eriyen dikiş sanıyordum dış dikisleri düşerken görmemiştim diğerlerini