haklısınız eğitim veren hocamizda demişti ben böyle anlatıyorum ama o an uygulamiyorsunuz diye ama yine de bilgiden zarar gelmez diyerek uygulayabildigimiz kadarıyla faydasını gorecegizdir . bebisler sağlıkla dogsunlarda acılar unutulur gider tabi
Hanimlar çok tatlısınız yaaa, gerçekten içim rahatladi mesajınızla , inşallah sağ salim kolaylikla atlatirim . Dua edelim birbirimize
Artık muayeneye gitmeyeceğim sıkıntı olmadığı muddetce, şansıma dogumumda bayrama denk gelebilirmis hocamizda hacca gidecek. ALLAH Yar ve yardımcımız olsun
Tabi ki eğitim güzel bir şey bilinçsiz lik hiç te güzel değil aynn dediğiniz gibi hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimiz i bir kucağımıza alalım her şey onutulup gidiyor öyle olmasa 4 cüyü getirmezdim dimi
Her zaman dua larda buluşmak dileğiyle inşallah dediğim gibi hiç kendini kasma kendi haline bırak Allah böyük
Cnm zaten normal doğuma doktor lar girmiyor ebeler yapıyor acil bir şey olmadığı sürece doktor gelmiyor doğuma sadece sezeryan ve zorlanan gebelere bakıyor lar
Halam ebe , onun yanında yapmayı düşünüyorum , Allah kerim
Aaa bak bu daha iyi en azından güvendiğin biri olur doğumun da
Yazarım sağ salim doğumum olur ise ,çok tatlısınız , evlatlarınizla şen olasınız
Teşekkür ederim sizde öyle siniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah doğumdan sonra yaz mutlaka