Normal doğum sonrası sezeryan doğum düşünmek

Kızlar merhaba. Sizce 2 normal doğum yaptıktan sonra 3. yü sezeryan düşünmek nasıl bi fikir? Tecrübelerime bakınca hem zamanı belli olsun hem de o dayanılmaz sancıyı artık çekmeyeyim diyorum ama normal doğum sonrası rahatlığını da biliyorum tabi. Arada kaldım​:thinking:

1 Beğeni

Üçüncü de normal olursa daha hızlı olur. 1. Ve 2. Kadar yormaz. Keşke ben de normal doğurabilseydim.

3 Beğeni

Sezeryan olan biri olarak söylüyorum. Sezeryan doğumunu desteklemiyorum :face_with_spiral_eyes:

2 Beğeni

Ben seni normal doğurdu sanıyordum kardeşim içten sürekli maşallah diyerek tebrik ediyordum takdirle gözetiyordum inşallah ben de öyle olurum diye kendimi motive ediyordum buna da hamdolsun sağlıklıca dünyaya getirmissin elhamdülillahi alâ külli hâl

3 Beğeni

2 tane normal doğum yaptım. İkisini de suni sancısız ya da epiduralsiz yaptım. Ablamın sezaryen olmasından biliyorum ki bence 2 tane normal doğum yaptıysanız bunu da öyle düşünün. O sancıyı ve ağrıyı bir anlık çekiyorsunuz sonuçta. 2 tane başarmışsınız, bunda da başaracaksınız :heart::muscle:

3 Beğeni

Evet belki de daha kolay olur, iki dogum da gece geldi sancı ve kendi doktorum bile gelmedi doğuma sezeryan değil diye nöbetci doktor ebe ile dogurdum. Çok telaşlı oluyor o kısmı sanırım beni geriyor.

2 Beğeni

Bence normal doğumdan vazgecmeyin bende sizin gibi 2 de normal doğum oldu ilkinde suni sanci yedim ama ikincisi normal sanci ile cok kolay gecti inşallah 3 de ikinci gibi olur cok rahat tabi Rabbim bilir ne olur bilemem sonuna kadar normal doğumu bekleyeceğim

2 Beğeni

:blush: teşekkür ederim böyle düşünmüşsün hakkımda. Ama evet normal doğum olmadı bende. Sabr edemedim ne yalan söyleyeyim. Geceler uykusuz oluyordum diye hemde suyum geliyordu bebek aşağıdaydı mecbur sezeryan oldum canım :blush:

1 Beğeni