Normal doğum yapalı 12 gün oldu henüz hiç dikişlerim düşmedi. Bana pansuman için rivanol isimli sarı su verdiler. Bebek alt temizleme pamuğuna döküp idrardan sonra pansuman yapıyorum kanlardan temizliyorum siliyorum daha sonra kurutma makinesi ile kurutuyorum. Doğru yapıyor muyum acaba bu şekilde
Dikisiniz cokmu acaba ben 3 doğumda da hiç pansuman yapmadım doktorlarda bişey dememisti
Bana ne kadar dikişim olduğunu söylemediler. İçten yırtıklarin var dediler iç dikişlerim var dıştan da benim bakıp gördüğüm 4 tane gözüküyor
Benim 3 4 tane falandı ilk doğumda 2. De 3 taneydi son doğumda 1 tane ondan yaptirmadilar galiba..çok gecmis olsun sağlık ocağına falan danissaniz daha doğru bilgi verirler sağlık sonuçta ne desem olmaz
Kaç güne düşmüştün sizin dikişler
Madecasol krem yazmislardi bana.da hizli iyilestiriyor direk ustune.değil de yan.oturmaya.veyada simit gibi oturma yastiklarina.otur sismesin.iyide bakiyorsun anladığım kadariyla bugun yarin.dusmeye.baslar artık benim.de.dikisli oldu hep hele de bu sicaklarda cok.zor Allah yardimcin olsun çabucak iyilesin inşallah
Bide iyileşme belirtisi ne acaba ya. Arada kaşıntı oluyor çok kötü. Bazen hafif ağrı gibi oluyor ama çok değil uzun sürmüyor bide yanma oluyor
Valla çok üstüne düşüyorum dikkat ediyorum. Hani sarı suyla direk taharet almak gerekli mi nasıl olacak onu nasıl yapacam rahat olamam diye yapmıyorum ama benim yaptığım yöntem de işe yarar mı acaba. Amin inşallah iyileşir biran önce teşekkürler