Normal doğum sonrası dikiş açılması

Sanırım dikişlerim açıldı tam anlayamıyorumda hafif açıklık var gibi.Daha önce başına gelen oldu mu? Nasıl anlaşılıyor dikişin açıldığı?

1 Beğeni

Baktın mı aynadan hiç ?

Baktım ama anlayamıyorum

1 Beğeni

Dikişin atıldığı derinin alt tabakası (sarı kısmı) görünüyorsa, herhangi bir iltihaplanma ya da ordan sıvı gelmesi varsa dikiş açılmış demekmiş arkadaşım

1 Beğeni

Geçmiş olsun isterseniz bi tekrar doktora kontrole gidin. Lohusalık nasıl gidiyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kendin anlayamazsin zaten 6 hafta ya ebe muayene etmesi lazim.

1 Beğeni

Dikiş açıldı zannediyordum ama diğer konuda bahsettiğim gibi içeride parça kalmasından dolayı yoğun kanamayı dikiş açılması zannetmişim

2 Beğeni

Olabiliyo normal bendede once yuzde 60 Sonra yuzde 40 dusdu.

1 Beğeni

Kadın olmak lohusa olmak çok zor demir takiyenizi aksaymayın

2 Beğeni

Ultrasyonla seni muayene etmeleri lazimdi Iceride bisey kalmismi

2 Beğeni

Gerçekten zor ama değer​:innocent:

2 Beğeni

Evet ihmalden hep başımıza geliyoe bunlar

2 Beğeni

@Kaplanaleyna Çok geçmiş olsun,zor şeyler yaşamışsınız :pleading_face::pray:t4: Aslında doğumu gerçekleştiren doktora ceza verilmesi lazım,insan canı ya Allah korusun başka sonuç verseydi.Çook tehlikeli birşey bu,kana geçmesi ile biterdi…En azından doğumdan sonra serum takılıyor ya rahim toparlansın diye o zaman bile ultrason yapmaları şart

4 Beğeni

Bundan öncesindede bebeğin kanında enfeksiyon çıktı onun için bir hafta yattık nasıl bir hastane nasıl doktorlar anlayamıyorum gerçekten

2 Beğeni