Normal doğum serüvenim

Merhaba Mucize Anne ailesi direkt olarak konuya girmek istiyorum 27 kasım sabahtan muanem vardı 38+6 olmuştum eşime giderken çantaları arabaya koyalım artık dedim neyse gittik hastaneye muane oldum doktorum demesinmi ben 1 hafta izinliyim doğurma :joy::joy: ama dedi 1 seçenek daha sunacağım istiyorsan bugün yatışını yapıp sunni sancı ile seni doğurtalım dedi ben sonuna kadar kendimi normal doğuma adepte etmiştim bizde bu teklifi kabul ettik öğlenden önce yatışım oldu sunni sancı takıldı akşam7ye kadar sancı verdiler düşük dozda ve sürekli nst ben hiçbirşey hissetmiyordum 2 cm açıklık olmuş sadece o gün sancıyı tekrar kestiler 28 kasım sabah7de bağladılar ama dozu yüksekti öğlene kadar herşey normaldi açılmam 4cm civarı olmuştu doktorum geldi muane etti ve bebeğin suyunu patlattı bol bol kalk ve yürü dedi bu işlemden 1 saat sonra ağrılar kendini belli etmeye başladı sürekli ebeler gelip bebişin kafası çok güzel yerleşmiş çok güzel doğum olacak diye beni teselli ediyorlardı benim sancılar vurdukça gözüm kimseyi görmüyordu ebeler duşa soktu 1 kere kayınvalidem girdirdi belden aşağı sonra artık açılmalar 7 8 cm ulaştı ebeler sürekli yanımdaydı onların kontrolunde ıkınma hissim gelince ıkınıyordum ebem bebeğin kafasına değiyorum sürekli diyordu kafasını görüyorum diyordu saat 4gibi fena halde sıklaştı ve 10 cm oldu hadi artık doğuma dedi üzerimi giydirip başımı bağlayıp doğum haneye yürüdük 3 4 kere ıkındım ve birşeyin çıktığını hissettim saat16.30 gibi miniğim dünyaya gelmişti doktor direkt boynuma koydu ne sancı ne ağrı hiçbirşey kalmadı yaşadığım sancıları unuttum eşimi çağırdılar sonra kordonu eşim kesti sonra kucağına aldı sürekli ağlıyordum ben tarif edilemez bir duygu rabbim kucağıma verdiği an yaşadığım bütün acıları unutmuştum şimdi miniğimizle :two_hearts::two_hearts: sonrası narkoz alıp uyuttular beni dikişler için kanamam fazla olmuştu biraz ama herşey yolunda bebişimin ismide Zehra oldu​:see_no_evil: şimdi ise huyunu suyunu çözmeye çalışıyorum bol bol emzir gaz çıkar serüven başladı annelik çok başka birşeymiş :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: diyeceklerim bu kadar burdaki @admin ve kullanıcılara da çok teşekkür ediyorum yeri geldi onlarda çok yardımcı oldu bir dost gibi bir arkadaş gibi

9 Beğeni

@Ceren1 sonu çok güzel biten bir doğum hikayesi olmuş doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::bouquet: bundan sonra ki serüvene #mucizebebek uygulamasından devam :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ediyorum fırsat bulursam indirip geleceğim​:see_no_evil:

Maşallah rabbim ne kadar büyük ne güzel bir doğum nasip eylemiş size gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıklı bir sekilde büyütmeyi nasip etsin :smiling_face::hugs:

1 Beğeni

Tebrik ederim canım :tada: Aramıza minik bir mucize daha katıldı, hoş geldin minik meleğimiz! :baby::two_hearts: Senin ve bebeğinin sağlıkla, mutlulukla dolu bir yolculuk geçirmesi dileğimle.

Bu arada, sana bir önerim var; doğum sonrası bebek gelişimini kolayca takip edebilmek için Mucize Bebek uygulamasını yüklemeyi düşünebilirsin. Tıpkı hamilelikte Mucize Anne ile yanında olduğum gibi, şimdi de bu harika uygulama yanınızda! :iphone::two_hearts: Eminim çok seveceksin!

2 Beğeni

Amin inşallah darısı size nasip olsun doğurmadıysanız hala​:smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ediyorum @admin cim orayada uğrayacağım inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Ya maşallah sana ne güzel bir doğum serüveni olmuş. Lohusalığın hayırlı olsun. Ben de 34+6 haftadayım. Umarim benim de vajinal doğum olur.:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart::heart:

1 Beğeni

Doğurmadim.hala bekliyorum erken bekliyorduk ama 38+4teyiz ama hala yalancı sancilarla ve kasilmalarla duruyoruz

İnşallah rabbim gönlüne göre versin sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin​:two_hearts:

2 Beğeni

Sona gelmiş sayılırsın canım hayırlısı inşallah :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İnşallah canım benim Allah razı olsun :face_holding_back_tears::cherry_blossom::palms_up_together: