@Hasen aynen arkadaşım
dişimizi sıkıcaz artık ![]()
Önceliğim normal doğum olacak, sanırım hiç korkmuyorum
ama farklı durumlar gelişirse sezaryene de karşı değilim. Bakalım daha erken olduğu için şimdiden ne olacağını kestiremiyoruz![]()
Bana bakacak kimsem olmadığı için rabbimden tek isteğim normal doğum nasip etsinde çabucak ayağa kalkayımda kimseye muhtaç etmesin.ama tabi son ana kadar ne olur bilinmez sezaryen gerektirirse tam anestezi isterim çünkü bende servikal disk bozukluğu var ne olur ne olmaz diye lokal anestezi istemiyorum
Ilk dogumum genel anestezi
Diger iki si normal
Ikiside olabilir ama bu kez onceden
Gorusecegim bu hafta hastenedeki
Randevum de.
Bebegime zarari olurmu
Hangi anestezi daha uygun
Hayirlisi neyse o olsun arkadaşım hepimiz icin isnallah ![]()
![]()
İstedigin gibi olur inşallah arkadaşım![]()
![]()
![]()
İnsallah iyi olur arkadaşım.![]()
Inshallah canim
Normal doğum yapmayı çokkkk istiyorum ama sanırım Bebişlerimizin keyfine de bağlı biraz ![]()
Amin teşekkür ederim ![]()
Belimde platin oldugu icin genel anesteziyle sezeryan olcak ama dogum anini gormek isterdim
Bende böyle düşünüyordum hep 38 haftamda normal doğumda yapabileceğime kendimi ikna etmiştim fakat bebeğim normal doğum için uygun değildi ve sezaryen doğum yaptım. Ebet doğumu benek belirliyor ama anneninde hazır olması çok önemli o yüzden en iyisi hayırlı olanı istemek ve dua etmek ![]()
Amin İnsAllah![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum ama ben sanki sezaryen olurum normal yapamam gibi geliyor o kanıya da şu şekilde vardım kendimce o doğum sancısıyla ne olur bilmiyorum . Etrafımdan duyuyordum işte bazı kadınların vajinası normal ilişkide bile genisleyebiliyor zaman geçtikçe deformasyona uğruyor . Benim 1 gün geçse yine dar yine dar yine acı oluyor.sanki açılma açılmaz fazla gibi hissediyorum .bununla ilgisi var mı sizce doğum yapan arkadaşlar?
Bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimde de dediğin gibi hep düzenli cinsel ilişkimiz olmasına rağmen vajina darlığım vardı hep benim. Ağrı çekerdim az da olsa yani. Ama normal doğum yapabildim rahat şekilde ve doktor ufak bir kesik de atmak zorunda kalmıştı. 3 içten 2 dıştan toplam 5 dikişim vardı. Estetik dikişti tabi ki, 1 ayda izi bile kalmamıştı. Düşün ki dikiş atılmasına rağmen bile hala genişleme de olmadı. Yine dar benimki. Yapısal olduğunu düşünüyorum ve bence vajina darlığıyla çatı darlığı aynı şey değil. Çünkü yine var vajina darlığım ama şimdilik yine gidişat normal doğum gibi inşallah ![]()
![]()
Anladım inşallah bende normal yapabilirim ![]()
Haftaya çarşamba mı?
Hayir canim ilk oğlumdan konuşuyordum,çati muayenesine giderken 5 gun sonrə sezeryen olucağimi oğrenmisdim![]()
Ben de doğuma gidiyorsun sandım heyecanlandım
Günü belli olunca söyle olur mu ![]()
![]()
![]()