Bakalım aramızda sezeryanle kaç annemiz Normal dogum ile kaç annemiz dogum yapacak?
Ben isteğe bağlı sezaryen düşünüyordum tabi ki doktorla konuşarak normal doğum için hazır olmadığımı ve kendisi de uygun görürse sezaryen olup olamayacağımı danıştım. Doktorum da zaten panik halimi görüp sezaryen olmam hatta tamamen uyutulmam gerektiğini söyledi Spinal istiyorum ama doktor daha iyi bilir. Hem çok planlı olmak istemiyorum bebek nasıl gelmek ister öncesinde bir atak yapar mı bilmediğim için bekliyorumm sağlıklaa inşallah hepimiz alırız kucağımıza
Muhtemelen bende sezeryan olur.İlk düşüğümde çanak darlığı olduğu söylenmişti çünki.
Normal doğum yapmayı çok isterdim ama öncekiler sezeryan ve arası çok kısa diye bunda da ameliyat dedi Dr.
İlk doğumum sezeryandi aradan 10 sene gecti bu defa normal istedim ama riskli dedi doktor cati dar normal yapamazsin dedi bu da sezeryan olacak ilk gebeligimdeki gibi spinal olsun istiyorum bebegimi o an goreyim diye
Biliyorsun zaten bende sezeryan olucam,ilkim zorunlu sezeryen olmusdu,çati muayenesi icin gitdiğimde 5 gun sonea sezeryene alinicağimi ögrendim.Yara izim iyi olmadiğı için ve baska sorunlardan dolayı,doktor yine sezeryen dedi.Riskli
İlki normaldi. İnşallah şimdilik bu da normal bekleniyor
İnşallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza @İlknur
Aynen doktor benide gördü zaten korktugumu ve şoyle dedi.
"Bizde sezeryan dusunuyoruz yaşın az kendini kayb edersin falan ortam karışır"
Benimde kendi secimim sezeryan inşallah
@FidanUğur @Songül19 kolay ameliyatlar diliyorum
@ezgi-y @baby_ugur hepimize kolay ameliyatlar diliyorum inşallah kızlar
@NURAN insallâh arkadaşım
Amiinnn canim insallah hayirli saglikli bi sekilde kavusalim bebislerimize
@Sevane18 cim,teşekkür ederim.
Ben de doğum fobisi var yıllardır. Hiç ameliyat olmadım bugüne kadar çok şükür. O yüzden en az acılı rahat hangisi olacaksa o olsun acayip tırsıyorum.
Ahhhahaha
@Hasen ben bir kes ameliyat oldum .kör bağırsak tan.
O yuzden bi korkuyom bi korkmuyom
Bakalım ne olacak
Beni bayıltsınlar içimden alsınlar
Ben epidural olmak istiyorum bebegimi gormek için deger be diyorum.
Sonra ya acıyı hiss edersem ne yaparım ben diyorum
Ne yaparım ben @Hasen nnnnnn
Evet ya ben de görmek isterim anne olmak biraz da acılara yürümek galiba
Acıyı hissetmezsiniz merak etmeyin. Spinal yapıldıktan sonra buz testi yapılıyor ameliyathanede size, belden aşağınıza buz küpü koyuyorlar ve size hissedip hissetmediğinizi soruyorlar. Anestezi stajı yaparken görmüştüm