Normal doğumdan çok korkuyorum hangisi daha kolay sizce?
İkisininde kendine göre var zorlukları.Yani bunlar kaçınılmaz
Normal doğumda süre uzadıkça çok zorluyor. Her şey tıkırındaysa yani doğum hızlı ilerliyorsa normal doğum daha kolay
@Cansu Arkadaşıma katılıyorum, ilk doğumum 11 saat sürdü herşey dahil. İkincisi 4 saat sürdü
İkisi de pek zorlamadı beni
İkisininde zorlukları var . Ama bilime göre sezeryan doğum normal doğumdan zor’muş.
Ben sezeryan oldum
Ben sezaryen oldum ama keşke normal doğum yapa bilseydim normal olurdum.Sezaryen çok ağrılı sonrasında iyileşmek fln zaman alıyor
Benimde doğum yakın çok korkuyorum. Sezeryan olacak benim . Sonrasında iyileşme zor deniyor ne bebeğime ne bana yardım edecek kimse yok artık eşimin elinden ne gelirse yapacak mecbur
Normal daha kolay ve sağlıklı olan
Ben sezeryanla oldum çok da iyi bir süreçti aöa tabiki ağrıları saymıyorum bile ama genellikle bebeğin gelişiyle önemli
Benim için her ikisi de zor 1 kez normal doğum Yapmisim bir kezde sezaryan Olmusum Ben normal dogum bende travma yasatdi Rabbim kimseye yasatmasin o travmani Onun icin zorda olsa 2 kez risk almayib Sezaryan oldum Tabi her ikisi de Ağrı Oluyor canimiz yaniyor kisiden kisiye deyisiyor mesela Kimisi normal dogumda Erkən toparlaniyor kimisi sezaryandan sonra Mesela Ben normal dogumdan sonra Çok zorlandim Hep Altdan yanmam oluyordu ayakda zorla duruyordum Ayağa kalkip oturunca zorlaniyorumdum Ayakda fazla kala bilmiyordum wc gidince yanmam oluyordu 40 Güne anca toparlanmisdim Ama sezaryanda 3 gün zorlandim Daha sonra Yavaş Yavaş normel hayatıma döndüm simdi 2 ci sezaryan olucam Allahin İzniyle Rabbim Hepimize yardımci olsun
Korkma annem falan yanımdaydı ama ameliyat olduğumda hastanede yalnızdım refakatçiye izin yoktu diye.
Ameliyat olduğum günün sabahı bebeğimi getirdiler yaralı vaziyetde kendim bakıyordum arkadaşım.
O an sana öyle bir güç geliyor ki sen bile saşırıyorsun
O zaman doktor iyi bir ameliyat gecirtirse iyi olabiliyor
Öyle ya kadınlar hep söylüyor güç geliyor bebeğin için korkma diyorlar kabus görmeye başladım son bir kaç gündür doğumla ilgili
4 kere dogum yaptim en kisa bu surdu ama en berbat buydu cunki cabuk dogurdugum icin acilmam O kadar hizli oldu ki.daha sancili oldu. Ama dogumun kolayi yok ama mukafati cok
Canını sıkma pisikolojik olarak düşünüyorsun diye rüyana giriyor. Her sey guzel olacak düşün hic bir acı dert kalıcı değildir
Değil mi neler geçmiyor ki kızımı görünce bende güçlenirim inşallah
Evet canim Aynen doktorun iyise Endişe etmə asla
İnan bilmiyorum 6. Haftadan beri aynı doktor a gidiyorum umarım ameliyatida iyidir daha şikayet duymadim hakkında
Ben hep normal doğum istedim ama onda işler yolunda gitmeyince sezaryandan daha acılı oluyormuş doktor ve süreç çok önemli. Sezaryen ise ameliyat sonuç olarak sonraki sürecin ağrısız geçmesi beklenemez ama uygun şekilde dinlenildiği zaman benim etrafımdaki herkes 10 güne dışarı çıkabilecek duruma geldi en fazla