Hanımlar ben 36+2 haftalık oldum yavaştan yavaştan doğum için neler yapmam gerek ilk hamilelik bı yardımcı olurmusunuz açılma için olsun doğum için bebek için neler önerirsiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim ![]()
Cnm birincisi kendini normal doğuma şartlama sağlıklısı hamgisi ise o olsun de ikisine de hazırlıklı olmaya çalış normal doğum istiyor san hareketleri ol yürüyüş önemli hurma vesaire inan ben bunlara hiç inanmıyorum bebek nasıl isterse öyle geliyor zaten ![]()
![]()
Ben de kendimi normal doguma şartladım ama sonuc sezaryen oldum.. Kendini iki türlü doguma da hazirla bence
ben dogumumdan 1 gün önce 39 haftalikken dogum baslasin diye egil kalk kapi sildim temizlik yaptim gecesine sanci girdi ertesi gun doguma gittim temizlik baya yardimci oluyor ![]()
Bebeğim biraz zayıf onun dışında normal doğuma engel bişey yok galiba bende
Hareketli olmak gerek.. merdiven inip çık kendini çok yormadan iş yapabilirsin. Ama benim asıl önerim özel hayat.. eşinle özel hayatı bırakma. Bu şekilde kaslar çalışmayı unutmuyor ve doğumda kolay oluyor.
Ayıptır söylemesi ama bı akıntım var beni çok rahatsız ediyor eşimden bu yüzden uzak duruyorum ![]()
Keşke bana da deselerdi 38 den sokra ahududu yaprağı çayı iç günde 1 fincan haftasa 2 kere de adaçayı. Bol hurma ye günde 3-7 adet arası. Merdiven inip çık birde aksak gebe yürüyüşü yap allahın izniyle normal doğum için vıcudu teşvik edenler bunlar bitanem
İnşallah günlüne güre versin rabbim ama sen yine de her iki olasılığı da aklında bolundur belli olmuyor ne yazık ki canım bebekler biraz sürpriz sever![]()
Teşekkür ederim hepsini uygulayacağım ![]()
Hayırlısı neyse o olsun bakalım ama olursa normal olsun ya ![]()
Ayn. Hayırlısı olsun inşallah ![]()
Bana hastanede kurbağa yürüyüşü ve topun üstünde zıplama yaptırdılar