Kızlar 34+4 hafta ama ciddi korku sardı beni ve asla sezeryan istemiyorum zor durumda kalmadıkca. Korku da sardı napsam bilemiyorum
bende 36dayim normal istiyorum ama belimde düzleşme ve fıtık var suanlik iyi yine ilerliyorum yarin kontrol var ne dicek doktor bilmiyorum bazen belimden yuruyemiyorum bile. sezaryen düşünmüyorum ama bebeğim için ne sağlıklı olcaksa onu istiyorum
Allah yardımcımız olsun gerçekten şimdi birde perine masajı yap dedi cesaretim yok salaklaştım iyice yapmak ta baya etkiliymiş normal doğum için fakat tiksinme mi desem cekince mi yapmamıyormmm ..
ay nasil yapcan onu arkadasim doğurdu cumartesi normal anlik agri diyo zor olmus ama kafa cikinca rahatladim dedi 3700kg bebegi 40. haftasinda dogurdu.
Gerçekten kadın olmak hem cok kutsal hemde cok zor helal olsun eski toprak nenelerimize vallahi biz böle viyaklıyoruz napcaz netcez diye cidden düşündükçe aptallaşıyorm nr bekliyor beni diye onlar tarlada tek başına nasıl pırtlatıyomuş dmii =)))
annem ablami zar zor doğurmuş 4-4 buçuklardaymis öldüm dirildim resmen diyo o zaman da 18/19 yaşlarındaymis
Bende öleymişim anneme hep kazı çalışmasıyla kepçeyle almışlar beni diye dalga gecerimm =)) hangi hastanede kısmetse doğumunuz
Çerkezköy irmet hastanesinde olcak nasipse
Sağlıkla alalım insallah minnakları benimde ataşehir medical park da
amin inşallah sağlıklı olsunlar da nasıl dogucaklarsa dogsunlar
Kesinlikle sağ salim alalımda