Kızlar 2. trimester ile eğer bir tehlike yoksa artık egzersizlere başlayabiliyoruz sanırım. Normal doğum istiyorum sezeryana karşı korkum daha büyük
Hangi egzersizler yapılabilir? Pilates topu ile esnetme yapıyorum şu an için sadece.
Kızlar 2. trimester ile eğer bir tehlike yoksa artık egzersizlere başlayabiliyoruz sanırım. Normal doğum istiyorum sezeryana karşı korkum daha büyük
Hangi egzersizler yapılabilir? Pilates topu ile esnetme yapıyorum şu an için sadece.
Bende arada sırada yapıyorum yine buradan birinin önerisiyle bulduğum bir YouTube sayfasını söyleyeyim bende sana çok güzel yönlendirmesi ve yorum yapanlarda var görürsün zaten. ELÇİN DEMİREL yaz yürüyüşlerden başla yavaş yavaş diğerlerine geçersin kendini nasıl rahat hissedersen artık. Pilates topunu annemlerden alınca inşallah üşenmezsem bende başlayacağım
Ben yürüyüş yapıyorum mümkün olduğunca.gunde yarım saat bazen bir saat.son haftalarda merdiven inip çıkma ördek yürüyüşü onları deneyeceğim.youtube dan egzersize güvenemiyorum yanlış ters bı hareket yaparım diye şuan yalnızca yürüyüş
Canım sağlıkla gelsin inşallah YouTubeta çok güzel egzersizler var tavsiye ederim 37. Haftadan sonra beline ve sırtına yumuşakça dokunuş şeklinde böyle hurma ağacı dalı gibi masajlar yaptırabilirsiniz . 38 ve üstü haftalarda sıcağa yakın derecede duşta iyi gelir ilk olarak doktoruna danış tabi . Birde bol bol yürümeyi önerir doktorlar.
Fakat kendini normal için şartlama hakkınızda hayırlısı neyse şekilde olur inşallah. Çünkü sonra allah yaşatmasın insan hayal kırıklığına uğrayabiliyor
YouTube videolar var canım ben onları açıp yapıyorum
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim ben üşenince pilates topuna oturuyorum bacaklarımı hafif açıyorum ileri geri gel git yapıyorum tam üşengeç egzersizi
Evet bende çekindim çok bilmediğim için. En azından 20. haftayı geride bırakana kadar bakmayım ordan diye düşündüm ördek yürüyüşü gibi yerleri el bezi ile siliyor bazı hamileler ben de 1 kez denedim ama yorucu oluyor
Amin çok teşekkür ederim daha 15teyiz çook uzun zaman var ama aklımda olur tabiki bebek nasıl isterse öyle gelecek ama işte hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun
Teşekkür ederim
Bu kadının videoları çok iyi, yapanlarda yorumlarda çok faydasını gördüğünü yazmış inşallah istediğin gibi olur. Muhtemelen topu aldığımda yapacağım egzersiz benimde o olur üşengeç egzersizi
Evet göz attım gerçekten güzele benziyor yarın deneyeceğim
Yalnız olmadığıma sevindim
Yalnız hissedince yaz
Elçin Demirel ile devam ettim ben de hep. Çok güzel ve aşama aşama ilerletiyor
Elçin Demirel ile devam bende
Umarım istediğiniz gibi bir doğum olur
Son haftada yer silme işini ben de denerim önceden çok severdim yürüyüşü hareketi ama artık ben de üşengecim:)
İnşallah hepimizin öyle olur teşekkür ederim
Bende tam olarak öyleyim