Normal doğum hikâyem

Merhaba kızlar sizlere doğum hikayemi anlatayım :face_with_hand_over_mouth:doğum yapmadan birkaç gün önce kasik ağrılarım oluyor du ve bende sürekli akıntı rengim beyaz krem şekilde oluyordu son günlerde bir değişiklik farkettim akıntı rengim beyaz şeffaf jel gibi geliyor du 39 +0haftalik idim eşimle beraber vakit geçirdim sohbet ediyorduk uygulamaya göre 6ocak,ta doğum yapacaktım bende her ihtimale karşı sanki içime doğar gibi kalkıp eşimle duş aldık uyudum gece kiranplar girdi bacağıma aldırış etmedim sabahsi hastane kontrolüm vardı eşimde iş için izinli olduğundan dolayı öğleden sonra hastaneye gideriz dedim öğleden sonra hastaneye gittim kontrole nst ,ye bağladılar sonra muane oldum doktorum nst kagidima baktı senin sancılar var dedi beni polikinliklerden kadın doğum aciline gönderdi ordada tekrardan nst yine sancılarım çıktı ama ben sancı hissetmiyorum beni Altan muane etmek istediler muane oldum ki 5cm açılmam var​:joy: direk yatış verildi doğumhane ye aldılar yatağıma geçene kadar 8 cm açılmam oldu suyumu orda patlattılar benim sancılar başladı böyle bir şey var ben ikinamiyordum ebeleri dinledim doğumum kolay oldu tam açılmam oldu çatala aldılar 15 dk doğurdum ve ilk gebeliğim oğlumu 30 Aralık’ta kucağıma aldım.

5 Beğeni

Ay masallah o kadar acilmaniz ve sanciniz olmus hissetmemissiniz rabbim bize de kolay dogumlar nasip etsin size de hayirli olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Öncelikle lohusalığın hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne kadar güzel bir doğum hikayesi gözlerim doldu okurken. Ben de 39+4 teyim bugun 3.gün surekli adet olacakmış gibi ağrılarım var vajinal batma ve baskıyı da çok yaşıyorum. Yarın kontrolum var dua et bana benim de sancılarım çıksın da dogsun bebiş artık :sweat_smile::heart_hands:

Darısı başımıza…:pray: lohusalığınız hayırlı olsun

İnşallah sizinde dogumunuz kolay olur.:palms_up_together:

Dualarım seninle inşallah sizlerde kurtulursunuz :palms_up_together:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::palms_up_together::kissing_heart:

Peki 5 cm açılma tuvalette falan belli olmuyor mu

Aynen açılmam vardı tam olarak 10 cm yeni yeni sancılarımı hissediyorum doktoruma diyorum beni kurtarın çok acıktım susadım eşim bana tavuk döner alacak doktorumda diyor bizi yormadan dogurursan ben alırım ve doktorum sözünde durdu aldı:joy::joy:

1 Beğeni

Vallahi ne desem yalan olur ben hiç farkında bile değildim ne diyorum o gün kontrole gitmeseydim wallah evde doğururdum tam açılmam oldu ondan sonra sancı hissettim

Ne kadar güzel maşallah çok güzel bir doğum hikayesi olmuş. :blush::ok_hand::heartbeat: