Kizlar doğum yaptım hemde hiç sancim yokken evde otururken birden suyum gelmeye başladı sizinti seklinde ama anlasilmayacak gibi değildi öğlen ikidendir suyum geliyordu ama hafif bel ağrım oldu aksam yedi de hastahaneye geldik suyum sürekli geliyordu bes santim aciklikla yatisim yapıldı ama asla doğurana kadar düzene girmedi sancılarım suni sanci bagladilar yine düzenli değildi en son gece saat 12 bucuk tam açıldım sancılarım sıklaştı iki saate doğurursun dediler ama yarim saat sürmedi 4 ikinma da doğurdum küçük bir kesim var sadece onun dışında sorunumuz yok şuan saat 03.35 rabbim herkese kolay doğum nasip etsin ilk doğumum böyle oldu
ALLAH sağlıkla büyütmek nasip etsin cnm lohusalign hayrlı olsun mucize bebek uygulamasina bekliyoruz cnm
Amin sagolasin
Ay senin adina cok sevindim . Allah anali babali buxutsun . Lohusaligin guzel gecsin . Sira bizlerde son 17 gunum kaldi heran gelbilir diye bekliyom.
26 ekim de dogmasini beklerken 25 ekimde geldi kızımız elinden geldigince normal doğum düşün şuan hastahanedeyim ben çektim bitti ama sezeryan ile dogum yapanlar uyandiktan sonra cekmeye basladi
@Haticegokce doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun Allahım ömrünü hayırlı ve bereketli eylesin
Bende normal dogum isti$orum ama doktora sordugumda bunu kimse bilemez dedi . Son dk birsey fln olur sezeryan olursun dedi . Normal dogum icin onerin var mi ?
Bol yürü ama her doğum kendine özeldir bebegin ve kendin için ne doğru olacaksa oyle olsun sağlığınız tehlikeye girmesse normal düşünün
InsAllh guzel sonuclar aliriz