10 ekim günü kontrolüm vardı 2 cm açılmam olduğunu söyledi 3 gün sonra kontrole çağrıp hazırlıklı olmamı söyledi, o günün gecesi bitmeyen bir ağrı başladı belimde kasılmalarımı takip ettiğimde kasılmalarım vardı doktoruma mesaj attıp muayne yerinde buluştuk gece 11.30ta açılmam 3 cm olmuş gel yatışını yapalım ama sabahı bulur dedi başka bir ilde doğurucağım için evde sancımi çekemedim, 3 4 saat takip ettiler sancılarım iyi ama açılmam olmuyordu, açılmam olması için suyumu patlatı ve sıcak duş pilates topu suni sancı derken sabah oldu, odada 10 cm açıklığa ulaştım bebeğin artık kafası görünüyordu, ebe gelip yürüyerek goturdu beni doğumhaneye ve 15 dk icinde 9.13te güzel kızım dünyaya geldi asla kolay değildi ama kucağıma geldiği an ne acım ne bişi kaldı demem o ki normal olsun sezeryan olsun kolay değil ama sizin koynunuza geldiği an hersey bitiyor o yuzden korkmayın
8 Beğeni
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün. Tebrik ederim. Seni de bebek gelişimi takibi için artık Mucize Bebek Uygulamamıza transfer edebiliriz artık
Tebrik ederim gözünüz aydın, Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah kaçıncı haftanda oldu doğum, alıştınız mı nasıl gidiyor günler
Hangi hastanede doğum yaptınız acaba ?
Allah analı babalı büyütsün kaçıncı doğumunuz acaba