Normal doğum hikayem, başardım kızlar

Kızlar 39+6 günle tamamladım serüvenimi, dün ağrılarım vardı ama nst de çıkmadı, eve gönderildim. Daha sonra ertesi güne randevum vardı 2 buçuktu gittim tansiyonum yüksek çıktı ama sancı yoktu, 40 hafta dolmak üzere olduğu için şehir hastanesine yönlendirdiler buraya geldiğimde tedbir amaçlı yatış yapalım dediler ama muayene esnasında 4 cm açıklık vardı. Odaya aldılar suni sancı serumla verdiler o şekilde sancılarım sıklaştı. Çok şükür 8 cm açıklığa kadar sancım gayet dayanılırdı. Üstelik nst bağlı şekilde sadece nefes egzersizi ile açılma oldu. Ebe çok yardımcı oldu bu konuda. Saat 8 30 da açılmam tamamlanmıştı hemen doğuma alındım 8 42 de kucağımdaydı kızım. O an ki rahatlama mutluluğu tarif edemem. İlk söylediğim şey direkt Başardım, Yapabildim oldu. Dikiş kısmı ağrılı geçti fakat daha sonrasında ağrı kesici verilince iyi geldi. 3 ebe vardı ve üçü de beni tebrik etti kısa sürede hızlıca açılmam oldu ve sancıları iyi yönettiğini söylediler. Rabbim herkese çektirmeden sezeryan normal fark etmiyor hayırlı doğumlar nasip etsin. İyi ebelerle, doktorlarla karşılaştırsın.:palms_up_together::heart::smiling_face_with_three_hearts::pink_heart:

2 Beğeni

Hayırli olsun inşallah sağlıcakla büyütun evladınızi​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

MAŞALLAH size hayırlı olsun

1 Beğeni

@Sevim01 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet: seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :partying_face:

1 Beğeni

Amin inşallah :heart:

Teşekkür ederim Allah razı olsun :heart:

1 Beğeni

Allah razı olsun :heart: