Kizlar benim ortadaki dikişim açıldı ne yapmam lazım doktora gitmeden ama
Bence git canım enfeksiyon falan kapar birşey olur o riski alma derim
Çok korkuyorum ya beni uyusturmadan diktiler çok canım yandı
Doktora gitmeniz lazım. Siz kendiniz bir şey yapamazsınız. Enfeksiyon kapar. Tekrar dikmeleri lazım. Açıldığını nasıl anladınız ?
Evet malesef uyuşturmadan dikiliyor benim de öyle dikilmişti ama siz gidin ihmal etmeyin sonrasında yaşayacağınız ağrı ve sprun daha büyük olur enfeksiyon kaparsa
İpi kupmustu bide açıklığı vardı et parçası kalkıyor ortadaki dikiş bide
Okurken canım yandı
Benimde icim ciz etti
İyi akşamlar. Doğumun üzerinden kaç gün geçti bilemiyorum ama duruma göre dikmeyebilir çünkü biraz zaman geçince dikiş atılamıyor artık. Ancak kapansın diye krem verir en kötü bence gitmelisin bu sürede de pansuman yapman ve kuru tutman iyi olur
Uyuşturup diktiler her iki doğumumda da. Bence gidin ve uyuşturmalarını rica edin
Hoşgeldiniz aramıza
Hoş buldumm
Valla dayanilacak gibi degil
Hala gitmedim inanirmisiniz çok korkuyorum o doğumda çektiğim işkence aklıma geldikçe korkuyorum geri geliyor ayaklarim
Haklısınız ama eğer enfeksiyon kaparsa çok daha fazla canınız yanacak
İnanki korkmanı gerektirecek bir durum yok sadece doktora bir gözükmende fayda var antibiyotik başlayabilir ve o açık kalan bölge içinde muhtemelen sadece krem yazar dokunun kapanması için. Doğumun üzerinden çok zaman geçti tahminimce dikiş atılamaz şuan için zaten.
Benimde ilk dogumumda uyusturmadan dikmisti.2.sinde uyusturdu.inan tek korkum dikis