Noodle yemek

Kızlar 13 haftalık hamileyim ve canım çok noodle istiyor ilk haftalarımda neredeyse her gün yiyordum sora Zarar dediler yemedim :face_holding_back_tears:ama cox istiyorum Aranizda yiyen oldumu ?

Ben hamileliğimin başından beri tuketiyorum haftada bir yoğurtlu şekilde çok sükür zararını gormedim 33 haftalığım

Aslında yememek en iyisi gerçek anlamda ama bende 1 2 kere kendimi tutamayıp yedim malesef. Alternatif olarak sadece noddellerin makarnaları satılıyor onları alıp evde kendim yapıyordum sebzeli tavuklu daha sağlıklı oluyor :smiling_face:

1 Beğeni

Çok şükür Allah saglikla kucağına almayı nasib etsin :heart:Men zorla tutuyorum kendimi yememek için ama bu gün çok istiyorum yemek mide bulantım yüzünden bisey yiyemiyorum yediyim her şeyi kusuyorum ama noodle yerken bi şey olmuyor rahat oluyorum O zaman bir defadan bir şey olmaz diyib yiyeyim :joy::joy:

Ben paketde olanları seviyorum bazende pişirmemiş yiyorum :joy::woman_facepalming:t2:

Ben bir kere yedim hamileyken sıkıntı olmadı şükür ama bence dozu çok artırmayın sonuçta sağlıklı bir besin değil :relieved_face::relieved_face:

Bende ilk haftalarda çok yedim başka bişey yiyemiyordum çünkü doktor gayet sağlıklı bebeğin dedi :grin:

Bende tuketiyordum ta ki gecen gune kadar icinde bocek gordum . Hatta yeni mi dustu diye dusundum baya kurumuş icinde birdaha da almam artik.

@Elif53 bilgi verir misin noodla alakalı

1 Beğeni

Benim eşim onkoloji personeli. Ara ara seminerlere katılıyor ve profesörler noodle in kansere sebep olduğunu üstüne basa basa söylüyor. Asla tuketilmemeli diyorlar. Sağlıklı bir insanda bile böyle bir zarara sebep oluyorsa hemikeyken tüketmek çok daha riskli bence. Tabi heekesin kendi tercihi.

Bende bir kaç kez yedim bence yememek için strese girmek daha zararlı canınızın çektiğini az miktarda yiyebilirsiniz sonuç olarak yediğimiz herşeyde zaten katkı maddesi vs bulunuyor