Nolur bilen varsa yazsın göğüs yarası

Kızlar göğüslerim ikisi de aşırı derecede yara, asla düzelmiyor. Yarılıyor kopacak sekilde resmen. Az evvel bebeğin ağzının kenarından kan gelince direkt çıkardım göğsüm ful kandı. Ne yapmam lazım ne iyi gelir. Ağlıyorum sürekli, Cok sey denedik ama, buda iyi gelir dediğiniz seyler varsa yazar mısınız​:pensive:

2 Beğeni

Tahin yağı sürmeyi denedin mi oda iyi geliyor.Ayva zamanı onun çekirdeklerini suya koy beklet o jeli sür

1 Beğeni

Evet bunu bende duymuştum bide kantoron yağı diyorlar ama denememistim ben deneyen varsa bişi söyler @tecrübeli-anneler

Olabilir oda yara iyileştirici etkili

6 gündür denemediğimiz sey kalmadı kafayı yemek üzereyim. Tahin deneyeyim insaAllah, sagolun

Tez zamanda inşallah gecer gider​:face_with_diagonal_mouth:

1 Beğeni

İnşâAllah. Çok kötüyüm… dikisler bi yandan, uykusuzluk bi yandan, göğüs yaralari bi yandan, kaynana sorunu bi yandan vallahi kafayı yememek elde degil…

Meme ucu kremi var e bebekde mor disi cok iyi geliyor

1 Beğeni

Lohusalık x2 tribe sokuyor insanı haklısın. Ama kalıcı değil hiç bir şey öyle düşünerek motive olmaya çalış :smiling_face_with_tear::hugs:

1 Beğeni

Kendi sütünüzü sürün bol bol, tahin yağı iyi gelir, ayva çekirdeği kremi iyi gelir, gümüş kapak çabuk iyilestirir, incia ya da lansinoh göğüs ucu kremi fatda verebilir birde çocuk emerken ucunu değil komple kahverengi yerini agzina vermeniz gerekiyor o zaman daha az tahris olur sadece ucunu agzina alirsa mahveder sizi. Kahverengi kismindan agzina vermeniz gerekiyor o zaman bir sey olmaz insallah

2 Beğeni

Lansinoh Marka bahsettiğiniz. Kullandık fayda etmedi bize​:roll_eyes: ama faydasini gören cok

İnşâAllah diyeyim… teşekkürler :cherry_blossom:

Galiba hep ucunu agzina aldi. Okadar kucuk ki agzi. Tamamen kavrayamadi bastan beri​:roll_eyes:

Aslinda gogus ucunun yara olmasinin sebebi hep ucunu agzina aliyo olmalari siz hem surekli sutunuzu sürün hem de elinizden geldigi kadar kahverengi yerinden agzina almasini saglayin zaten o sekilde alabilirse kendisi de daha guzel emer sizinde caniniz yanmaz insallah

2 Beğeni

Yaran iyileşene kadar silikon göğüs ucu kullan, tahinin üstündeki yağ, hindistan cevizi yağı iyi geliyor ama beni tamamen iyileştiren lansinoh krem ve gümüş kapak olmuştu

1 Beğeni

İnşâAllah, Allah razı olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Silikon göğüs ucunu tutturamadim bi türlü. Bu aldığımız 2. Uc bunu da tutmadi​:roll_eyes: keske en bastan gümüş kapak alsaydim bende. Hic böyle olmazdı simdiye kadar

1 Beğeni

İlk memeyi tanıdığı için silikonun yapısı tuhaf geliyor bende de öyle olmuştu zorlayarak kabul ettirdim yoksa iyileşmiyordu yaralar. Gümüş kapak gerçekten alınması gerekenlerin başında geliyor inşallah şifa olsun sanada

1 Beğeni

Ben bu kapsülü göğüs uçlarıma sürdüm patlatıp her emzirmeden sonra bana iyi geldi ben de ağlayarak emziriyordum çünkü

1 Beğeni

İnşâAllah, sagolun Allah razı olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni