Nişanım gelmiş olabilir mi?

Kizlar sabah idrarimi yaptiktan sonra peçeteyle sildiğimde çok yoğun açık yeşilimsi sümüksü bir akıntı vardı tekrar sildim tekrar sildim oluk oluk geliyor sildikçe. Hayatimda bu kadar akintiyi bir arada görmedim. Bu enfeksiyon mu nişan mı olabilir. 5 6 peçete harcamışımdır. Bilenler bakabilir mi?

Nişan yeşil olmaz diye biliyorum

Doktoru aradim suyun olabilir mi dedi ama su gelmesi tutamayacağın şekilde boşalması değil mi? Ay kafam karıştı

1 Beğeni

Sızıntı şeklinde de olabilir. Eğer yakınsa hastane bir git istersen. Enfeksiyon ise o kadar yoğunu da sıkıntılı olabilir. :smiling_face_with_tear:

Beklemeden hastaneye git canim yeşil renk olmaz nişan bı kontrol ol tam doğum zamanı bir şey çıkmasın bizide haberdar et

1 Beğeni

ben gormustum nisani ayni senin gibi geleni

Amniyotik sıvı şeffaf ve temiz bir sıvıdır. Ama bazen amniyotik sıvı içerisinde koyu yeşil yada kahverengi renk değişikliği varsa bebeğin kakasını yaptığını gösterir, bebek sıkıntıdadır ve acilen doğum gerekirse sezaryenle gerçekleştirilmelidir.

Bunu hatta @Tatlım arkadaşımdan duymuştum bence beklemeden hastaneye git @Minnakanne

37+4deyim şuan abla bu haftalarda bebek kaka yapar mı o ileriki haftalarda olmuyor mu

1 Beğeni

37.haftada bebeğin ağırlığı yaklaşık olarak 3-4 kilograma ulaşmıştır. Bebeğin sindirim sisteminde mekonyum adı verilen yapışkan yeşil dışkı oluşmaya başlar ve doğumla birlikte bebek ilk dışkılamasını yapmaya hazırlanmış olur. Sen her ihtimale karşı doktoruna gözük canim

Bence bir hastaneye gidin

Gittim arkadaşlar doktorum şiddetli akıntın var dedi doğum yaklaştiğı için çok normal dedi fitil verdi 2 gun kullan sonra doğuma gel dedi​:rofl: @NURAN @Leyla1991 @pinar123 @Zühre @Cansu

2 Beğeni

Çok şükür canım sevindim

1 Beğeni