Nişandan sonra

Hanımlar selam benim sabah 9 nisanim gelmişti bilen bilir hastaneye gittik tansiyon ölçüm fazla çıktı 14.9 du tekrar yaptırdım 12.9 oldu 3 gün sonra geri çağırdı Çarşamba gel o zaman tekrar tansiyonuna bakicam yine yüksek çıkar ise sezeryen yapicam dedi normal sıkıntı olabilirmiş tamam dedik eve döndük fakat benim düzensiz sancılarım devam ederken aynı zamanda şuan hala Nisan benzeri sümüksü yapı geliyor tekrarlıyor ama içinde kan yok beyaz yapışkan akıyor normal mi böyle olması :neutral_face: yani nişandan sonrası o sümüksü yapı gelmeye devam eden varmı aranızda merak ettim

2 Beğeni

O yapışkanlık gelmeye devam edermiş

1 Beğeni

Bilgi için teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts: saolun

1 Beğeni

Edebilir ama burda fazla beklemetmiyolar Bebek iltihap kapabiliyo dogar dogmaz Kan aliyolar en azindan suni sanci verebilirlerdi.

1 Beğeni

Bende de 4 gün boyunca o şekilde nişan gelmeye devam etti. Ama hafif pembelik de vardı benim lekelenmemde

Devam ederse korkma canım. Benim nişanım geldikten 4 gün sonra doğum yaptım ben

2 Beğeni

Benim tipa gibi hafif pembensin geldi ertesi gun akşamı doğuma gittim valla inşallah bu da oyle olur şipşak :joy:

1 Beğeni

İnşallah sancılar dediğim gibi devam ediyor ama henüz birşey yok çarşambaya kadr olmazsa yine gidicez bakalım ne diyecek birde bir sorum daha var acaba nişandan sonra su gelmesi de oluyormu yoksa su gelirse Nisan gelmez Nisan gelirse su gelmez gibi bişey varmı yani

1 Beğeni

Hiç açılma olmadığı için vermediğini söyledi eğer 1 kaç cm acikligim olsa suni verip dogurturum demişti ama baktı hiç yokdu diye eve yolladı Çarşamba gel bakalım dedi bide tansiyon yüksek çıkınca riske atmak istemedi sanırım

2 Beğeni

Canım merhaba doktora gittin mi acaba merak ettim çünkü bende aynı durumdayım seninlede

1 Beğeni