Nişan veya Su gelmeden doğum başlar mı?

Demek ki gerçekten herşey vücuttan vücuda değişiyor. Buna inanıyorum artık :joy:

Bu doğumumda benim de suyumu doktor patlattı :blush:

Bugün gittim hastaneye. Randevum vardı. Sancım çıktı, alttan muayene etti çok güzel yumuşama ve biraz da açılma var dedi. Hurma ye merdiven in çık dedi. Su ve nişanı sordum Olabilir olmayabilir de dedi

4 Beğeni

Teşekkür ederiz sorduğun için, öğrenmiş olduk :smiling_face_with_three_hearts: Doğum yakın o zaman sana :partying_face:

4 Beğeni

İnşallah hayırlısıyla gelir :pleading_face::two_hearts: Çatı muayenesi aklımı aldı :sweat_smile:

3 Beğeni

İnşallah bir ıkınmada doğurursun :innocent: canın acıdı mı

3 Beğeni

@Betuesk Çatı muayenesini elle altdanmı yapıyorlar? :no_mouth:

2 Beğeni

Ayy çatı muayenesini henüz yaptırmayanları korkutmak istemiyorum ama eminim herkeste farklıdır Benim canım çok acıdı :smiling_face_with_tear: Canım çok tatlıdır ama belkide benim

3 Beğeni

Evet evet alttan Parmaklarıyla yapıyorlar​:smiling_face: jel gibi bir şey sürdü ama öncesinde. Belki o jel yaktığı için acıdı canım. Jelden yandı

3 Beğeni

Çatı muayenesi can acıtıyorsa normal doğumu düşünemiyorum :pleading_face:

3 Beğeni

kendini kasma o zaman daha çok canın yanar . Boş bırakmalısın kendini , dğru biraz ağrılı ama sıkmamalısın kendini

2 Beğeni

Kız sen zaten bebek dogmasın diye çabalıyorsun hemen dogar senin bebek. Günay doğsun diye ben çok çırpındım çırpınmak yoruyor

3 Beğeni

@Cansu Progestronların etkisinden şimdide bebek gelmek istemiyor galiba :joy:

2 Beğeni

Aynısını düşündümmm​:see_no_evil::sweat_smile:

2 Beğeni

O kadar sıkmamaya çalıştım kiiii Asla yapamadım :frowning:

3 Beğeni

Bizim de öyle oldu galiba 3 ay içeride zor ttutuk sonra da Günay gelmek istemedi :smiley:

2 Beğeni

6 da 1 anne de faydasi var malesef herkesde Fayda etmiyo bazen daha cok yapiyolar.

1 Beğeni