Kızlar nişane rengi pembe kırmızı mı olur yoksa sarımsıda oluyor mu?
Berrak yapıda olan hamilelikte nişan rengi, pembe, kırmızı ya da kurumuş kan rengine benzer tonda kahverengi de olabilir bazı durumlarda nişan kanlı bile olabilir Anne adayının vücudunda yaşanan servikal değişime bağlı olarak açılan rahim ağzından düşen nişanın gelmesi sırasında acı hissedilmez.
Sarı sümüksü akıntı nişan mı? Dersen Bebeğin rahimde durmasını sağlayan ve vajinayla ilişkisini kesen mukus tıkacı, doğumun hemen öncesinde atılır, buna “nişan gelmesi” denir ve doğumun başlayacağının habercisidir. Anne adayları bu tıkacın atılmasını, pembe, sümüksü bir kanama olarak ifade ederler.
Ya sarımsı berrak gibi sümüksü bir sey geldi de anlamadım. 40 haftaya girmek uzereyim ne olsa dogum belirtisi sanıyorum psikolojim bozuldu
Kendinizi strese sokacak şeyler düşünmeyin bence doğum bu kadar çok düşünürseniz gecikme de olur bebek de stres olur siz de stres olursunuz zamanına bırak zaten az kalmış o geleceği zamanı bilir enfeksiyon da olabilir Bir doktorunuza danışın istersiniz ya da kişiden kişiye değişiklik gösteririm nişan onu da bilemiyorum yani ama hiçbir kimseden sarımtırak bir nişan geldiğini duymadım bugüne kadar ya pembemsi ya kanlı ya kahverengi tarzında geldiğini çok duydum benim ikinci hamileliğinde nişanı pembemciydi bu üçüncü gebeliğimi nişanı da mercimek tanesi kadar kahverengi lekeydi akşamına da suyum geldi gece yarısı