Nişan nasıl bir şey

41+4 oldum Dicle Üniversitesinde kontrol edildim önce sancı yok bebek hareketi yok diye serum taktılar sonra hareketler oldu eve git dediler ama öncesinden 2 defa alttan muayene edildim hastanede benden bir parça geldi kahverengi pembe gibi tam anlamadım sonra eve geldim bu sefer sümüksü kan geldi sizce alttan muayene oldum diye mi?

1 Beğeni

Bebeğin rahimde durmasını sağlayan ve vajinayla ilişkisini kesen mukus tıkacı, doğumun hemen öncesinde atılır, buna “nişan gelmesi” denir ve doğumun başlayacağının habercisidir bu tıkacın atılmasını, pembe, sümüksü bir kanama olarak ifade ederler. Bu durum doğumun çok yaklaştığının habercisidir.

Hayır onu biliyorum sadece alttan muayene olunca gelme ihtimali var mı diye sordum

1 Beğeni

Var burda bi bayanın alttan muayne sonra sı doğumu başlamıştı sizinde haftanız müsait beklemede hazırlıklı olun bence hayırlısı olsun :nazar_amulet:

Alttan muayene doğumu tetikliyor canım zaten zamanın gelmiş 3 gebeligimde de çatı muayenesi sonrası nişanım geldi sancilarım başladı doğumlarım gerçekleşti. Hazırlıklı ol canım bir sancı da kurtulursun inşallah

Amin inşAllah kaç saat sonrasında sancı başlar genelde

Bu hiç belli olmaz işte… her doğum kendine özeldir…

Evet ben alttan muayne oldum üç gün önce 30 haftaligim bir gün boyunca hasteneydeydum kanama devam etti üç defa baktıkları için sanırım kanama yaşadım önce kahve pıhtı geldi sonra kırmızıya döndü daha sonra geri kahveye döndü ertesi gün geçti

Canım nasılsın bugün var mı sancı vesaire Anladım canım alttan muayene sonucunda gelir kan onunla birlikte de gelebilir haftan dolu dolu

Ben doğurdum ama 15 saat normal sancı 5 saat suni sancı sonrası açılma olmadı beni sezaryen aldılar sonrasında bebeğimi yoğun bakıma aldılar bana dua edin lütfen ben de ameliyatta bazı şeyler ters gittiği için kustum titreme geldi 3 saat sürdü berbat bir soğuk algınlığı grip geçiriyorum lütfen dua edin çocuğumla sağlığıma kavuşayım bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kalacak sürekli kustuğu için​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Geçmiş olsun rabbim acil sifaler verdi. Yavrunuza sağlıkçı kavuştursun insallah

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun dilerim en kısa sürede bebeğinizle iyi olursunuz Rabb’im Şifa versin inşallah :palms_up_together: Analı babalı büyüsün inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun

2 Beğeni

10 dakika sonra 40 hafta olucam alttan muayene olmadım ama dün hastaneden geldikten sonra sanırım nişan gelmeye başladı açık renkli kan gibi dün öğleden sonradan beri az az geliyor bel ağrısı regl ağrısı gibi bişey bide baskı arttı ama gitmedim de daha bilmiyorum sancı gelmesini yada su gelmesini bekliyorum dün nst ve ultrason bakıldı sancı ağrı bişey yok bilemiyorum ben de ne yapacağımı valla kontrolüm de cuma gel dedi ama bu lekelenmeden haberi yoktu Dr. Un sürekli girip yazılanları okuyorum valla içimi rahatlatıyor buranın samimiyeti de :blush::smiling_face: