İlla kanlı veya kahverengi mi oluyor ilk gebeligimde Nisan fln görmedim bugün beyaz la yeşilimsi gibi sümüksü bişi geldi akintimdan farklı olarak şuan da da şiddetli sancım var uzandım geçmiyor 38+1deyim nişanmiydi acaba?
Yeşilimsi nışan hıc duymadım agrınız da gecmıyorsa bı doktora gıtmenızde fayda var
Nişan lekesi kahverengi, pembe ya da kırmızı renklerde oluyor genelde. Yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktorunuza danışınız
İyice araştırdım doktor videoları fln beyaz sarımsı fln da olabiliyormuş teşekkürler yorumlarınız için
Genelde saydığım renklerde oluyor, elbette farklı renklerde de oluyordur
Haklısın genelde dediğin gibi araştırmalarım sonucu anladım ki renk değilde sümüksü olması nişan olduğunu gösteriyor
Sancınız ne durumda
Çok kivrandirdi da şuanda sadece hafif hafif ağrım var karnimda belimde yatıp uyuycam yatqbilirsem dogurursam haber veririm
Ağrı gecmeyince acile gittim bugün bı kaç güne dogurursun dedi gelen de nişanmış
Yesil nişan ilk kez duydum ins saglikli sekilde kucağına alirsin
Yemyeşil değildi yani yeşil sarı beyaz arası bişi sümük gibi teşekkür ederim
Dogurdunmu canım
Doguramiyorum
Nişanmıydı benimde öyle geldi de doğum yaptınız mı geldikten sonra
Benim ilk doğumumda da nişan sarımtırak bir renkte gelmişti böyle akıntı rengi gibi ama sümüksü kıvamda doktorum da nişan demişti 2-3 gün sonra da doğurdum