Nişan gelmesi

Merhaba
Benim de ilk belirtim nişan oldu. Nişandan sonra ne zaman bebek geldi. Nişandan sonra önce su mu geldi kasılma mı geldi.
Ben hiç önce nişan gelir diye beklemiyordum.
Şimdi ne yapmam gerek

@Sümeyye sizin de ilk nişan gelmişti. Benimle tecrübenizi paylaşmak ister misiniz?
Şuan kendimi biraz caresiz hissediyorum

Ben tecrube etmedim ama geçenlerde kuzenim dogum yaptı nisani geldi 2 3 gun boyunca devam etti hafif kanama seklinde sancilsri geldi sonra ama duzensizdi sıklasinca gelirsin diye eve gonderdiler 2 gun sonra dogumu oldu​:face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Ayy hadi inşallah :partying_face::clap:t2::face_holding_back_tears:

Hayirli kolay dogumun olsun insallah arkadaşım valla ben heyecanlandim burda :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

Nişan ne oluyor? Nasıl anlaşılıyor?

1 Beğeni

Yapışık kırmızı, kahverengi rengine yakın sümüksü bir tabaka. Sümuksü bir tabaka olması nişan belirtisi oluyor
Doğumun 3 belirtisi oluyor. Kasılma, suyun gelmesi nişan

2 Beğeni

Canım kişiden kişiye değişir bildiğime güre ben nişan gürdükten 4 gün sonra doğum oldu gürümcemde bir gün sonra olmuş to benim nişan biraz kahve renkli di inşallah sağ Salim kucağına alırsın canım ben hayla bu gebelikte gürmedim hayırlısı bakalım endişelenme sancıların dikkat et şiddetli olursa doktora git ama bence önce bol bol yürüyüş yap çünkü doktora gidince bile az açılman olduğunu için yürüyüş yaptırıyorlar yada hafif spor yap @Cansu

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu

1 Beğeni

Arkadaşımın gündüz nişan geldi akşam düzenli ve sık sancıları başladı gece 4 gibi de suyu gelince doğuma gitti. Hadi hayırlısı olsun @Cansu cumm​:heart_eyes::heart_eyes: sabırsızlıkla bekliyorum :cherry_blossom::palms_up_together:dularım seninle​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Sabah 8 bin adım attım. Hava serinleyince tekrar yürüyüşe çıkayım. Teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts:İlk defa böyle bir durumla karşılaştığım için ne yapacağımı bilemedim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim ne güzel hepsi bir anda olmuş inşallah benim de böyle hızlı olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu doğumunuz geldi çattı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ve inşallah doğumunuz da kolay geçer.

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Geliyor geliyooooorrr havalı geliyoooorrrr​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız​:smiling_face_with_three_hearts:
ben heyecanlandım, sizi düşünemiyorum bile :heart_eyes:

3 Beğeni

:rofl: çok karmaşık duygular içindeyim
Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hadi bakalım :heart_eyes: heyecanla bekliyoruz biz de güzel haberleri, inşallah bu süreç sizin için o kadar güzel geçer ki sağlıkla ve kolayca alırsınız Günay bebeği kucağınıza . Burada doğum hikayenizi okumayı çok çok isterim :smiling_face:

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim. Doğumdan sonra en kısa sürede buraya tecrübemi yazıcam :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni