Bn bişey sormak istiyorum da az önce lavaboya gittim peceteyle kurulanirken azıcık kan gibi kahve rengi karışımı geldi peceteyle dogum başlangici mi aceba
Ben sezeryan oldum. Ama araştırmıştım dr da söylemişti zaten kahve yada pembe falan olursa nişan die hazırlıklı ol bugün de olabilr iki 3 gün sonra da hayırlısıyla kucağına alırsın tak avazda sağ salim inşAllah
Amin Allah razı olsun tekrar gittim lavaboya ama yoktu bu sefer
Rabbim evladını sana bagislasin
Canım ztn sürekli gelmeyebilir. Takipte kalacaksın. Misal benim ilk gebeliğimde Nişan geldikten üç gün sonra,ikincisinde ise nişan geldikten iki hafta sonra doğum oldu.Hayırlı kolay doğumların olur inşallah
Amin Allah razı olsun ilk defa başıma geldi ve ilk gebeliğim fazla bilgim yok bu konuda sormak istedim
Cümlemizin inşAllah canım
Evet her gebelik acemilik bence ilk nişan geldiğinde bende korkmuştum ebelerle konuşmuştum. Sonra hep araştırdım.
Ayyy bebişim bu sabah doğdu şükürler olsun sancımi evde cektimmm
Allah im anali babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah lohusalığınız hayırlı olsun biran önce toparlanmanız dileğiyle
Allah razı olsun Melek annelerim 6 dikiş aldım normal doğum ile 8 cm açıklık ile gittim hastaneye sancımi evde çektim baya bı bir saatte de doğum yaptimm
Çok sevindim adınıza ilk gebeliğinizi kolayca atlatmışsınız
darısı lohusalığınıza olsun inşallah
Amin Allah razı olsun güzelim
Benim de bugün geldi beyazımsı sarı gibi ama böyle uzayan kalın bir şey ilk defa öyle bir şey gördüm sümüğümsü tarzdaydı şu sağdaki ortadaki resimdeki gibi Google den fotolara baksana benzer bişi mi büyük ihtimal nişan anlattığın şey
Evet aşkm öyle ama bildiğimiz kandi neyseki doğum oldu şükür atlattım bebiş mis gibi kokusu gülüşü herşeyi o ağrıyı bna unutturuyor
Çok sevindim maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah loğusalığın güzel hayırlı gönlünce geçsin
Allah razı olsun kardeşim sende mi hamilesin aminnnnnn
40 artık 1 deyim hamileyim tabi artık bebeğini emziren anne olmak istiyorum
ama gelmiyor beyefendi
Hayırlısı olsun sizin içinde