Nisan gelmesi mi acil yardım

Bn bişey sormak istiyorum da az önce lavaboya gittim peceteyle kurulanirken azıcık kan gibi kahve rengi karışımı geldi peceteyle dogum başlangici mi aceba

Ben sezeryan oldum. Ama araştırmıştım dr da söylemişti zaten kahve yada pembe falan olursa nişan die hazırlıklı ol bugün de olabilr iki 3 gün sonra da hayırlısıyla kucağına alırsın tak avazda sağ salim inşAllah​:palms_up_together::heart::palms_up_together:

Amin Allah razı olsun tekrar gittim lavaboya ama yoktu bu sefer

1 Beğeni

Rabbim evladını sana bagislasin

Canım ztn sürekli gelmeyebilir. Takipte kalacaksın. Misal benim ilk gebeliğimde Nişan geldikten üç gün sonra,ikincisinde ise nişan geldikten iki hafta sonra doğum oldu.Hayırlı kolay doğumların olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Amin Allah razı olsun ilk defa başıma geldi ve ilk gebeliğim fazla bilgim yok bu konuda sormak istedim

Cümlemizin inşAllah canım :palms_up_together::heart:

Evet her gebelik acemilik bence​:sweat_smile: ilk nişan geldiğinde bende korkmuştum ebelerle konuşmuştum. Sonra hep araştırdım.:smiling_face_with_three_hearts:

Ayyy bebişim bu sabah doğdu şükürler olsun sancımi evde cektimmm

Allah im anali babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts: lohusalığınız hayırlı olsun biran önce toparlanmanız dileğiyle :smiling_face_with_three_hearts:

Allah razı olsun Melek annelerim 6 dikiş aldım normal doğum ile 8 cm açıklık ile gittim hastaneye sancımi evde çektim baya bı bir saatte de doğum yaptimm​:face_holding_back_tears:

Çok sevindim adınıza :smiling_face_with_three_hearts:ilk gebeliğinizi kolayca atlatmışsınız​:heart_eyes: darısı lohusalığınıza olsun inşallah

Amin Allah razı olsun güzelim

Benim de bugün geldi beyazımsı sarı gibi ama böyle uzayan kalın bir şey ilk defa öyle bir şey gördüm sümüğümsü tarzdaydı şu sağdaki ortadaki resimdeki gibi Google den fotolara baksana benzer bişi mi büyük ihtimal nişan anlattığın şey

Evet aşkm öyle ama bildiğimiz kandi neyseki doğum oldu şükür atlattım bebiş mis gibi kokusu gülüşü herşeyi o ağrıyı bna unutturuyor

1 Beğeni

Çok sevindim maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah :melting_face: loğusalığın güzel hayırlı gönlünce geçsin :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

Allah razı olsun kardeşim sende mi hamilesin aminnnnnn

40 artık 1 deyim :sweat_smile: hamileyim tabi artık bebeğini emziren anne olmak istiyorum :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::melting_face::rofl: ama gelmiyor beyefendi

Hayırlısı olsun sizin içinde

1 Beğeni