Kızlar 38+1 haftalık hamileyim hâlâ nişan falan gelmedi yani akıntım oluyo beyaz ama söylenenlere göre hafif kanlı bişy yok daha zamanı varmı
Nişan gelmeden de doğum başlayabilir herkeste nişan gelecek diye birşey yok bence ben ilk dogumumda ne nişan ne sancı ne su geldi 40.haftaya kadar sonrada zaten sezeryan olmuştum açılma olmayınca hiç birini yaşamadım doğum baslangiciyla alakalı ama çoğu hamile yaşıyor
39+2 yim bende de henüz gelmedi doğumdan 1 gün önce de 1 hafta önce de gelebiliyormuş nişan gelmesi çok mühim değil sancı ve su gelmesi doğumun kesin belirtisi
Suni sancı ile normal doğumu denediniz mi benim de sancım vs yok plesenta yaşlanması başlamış perşembe günü suni sancı ile doğumu başlatalım demeyi düşünüyorum doktora
İlk gebeliğim suni sancıdan çok korkuyorum inşallah ona gerek kalmadan gelir bebek arada sancı geliyo ama tabiki düzensiz olduğu için ciddiye almıyorum
İnşallah gönlüne göre olur ben göze aldım suni sancıyı ama inşaşlah gerek kalmaz tabi
İnşallah
Daha erken bekleyebilirsin. En iyi yorumu doktorun yapar. Endişelenme hiç. Akışına bırak. Benim 39+6 hiç bir belirti yok. İlk gebelik. Bebek kanala inmediği için sabah sezaryen ile kucağımıza alacağız inşallah.
Hayırlısı inşallah
Hayır istemedim suni sancı çünkü zaten 40+3te 1cm açılma vardı ve suni ile 6-7cm e ulaşırız demişti doktorum geri kalanını kesik atacaktı ve bebeğim 4200kiloydu oyuzden ozaman sezeryani tercih etmiştim bazen normal doğum diye ısrar edenlerde oluyor tabiki herkesin kendi tercihi ve düşüncesi böyle nasipmis böyle oldu şuan ikinci gebeliğim sezeryan olacak yine Allah nasip ederse ama 38.haftada daha sancilar başladı yavaş yavaş bir hafta daha dayanabilir mi bilmiyoruz oyuzden herşey nasip bazen herşeyi oluruna bırakmak lazım
En mantıklı kararı vermişsiniz gibi duruyor. Normal doğumda ısrarcı olmamak lazım hem annenin hem bebeğin sağlığı için. En hayırlısı olsun hepimizin hakkında siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
38 haftayım nst sancı var dedı doktor ama açılma yoktur bel cevresı yalancı kasılmalar var cuma günü tekrar gel dedı bakalım dıye ama hayırlısı ınsalah
Amin inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim
3-4gundur geceleri hiç uyku yok ve sancı çıktı ya psikolojik heralde sürekli erken doguracakmisim gibi hissediyorum hafif sancıyla açılma oluyormu onuda bilmiyorum artık bekleyip gorucez