Merhaba ben geçen hafta nipt testi vermiştim daha sonuç bekliyorum .Teste çok güveniyoruz %99 diye ama başka bir forum sitesinde bir kaç kadının yazılarını görünce çok şaşırdım.Biri demiş fetal DNA 2 kere yaptırtım 2si de çok yüksek çıktı .lab bizde yanlış olmaz demiş.kadın ağlaya ağlaya amniosentezi beklemiş ve sonuçları temiz gelmiş.Doğru mu bilmiyorum ama sanırım en çok şikayet alan lab.da genoks muş
Güvenilir laboratuvarlara yaptırmak gerek o zaman. Normalde bu testin sonuçları doğruluk oranı yüksek testlerdir.
Izmir genetikte yaptirdim sonuclar iyi geldi dogruluk oranida yuksek bir test %99 a kadar dogruluk orani vwr
Bende işte en çok genoks adı duydum diye ,bir de hastane genoks ile çalışıyormuş yaptırdım direk.Ama onları da okumaz olaydım yani zaten sonuç beklemek stresli .
Evet 15 gun bekledim sonuçama beklemek cok zor. Herkesin guzel sonuclari gelsin insallah
Amin amin
5 iş gününde çıkar dediler bekliyorum bakalım
Ben Ankara İntergen firmasında yaptırdım cumartesi günü, 10 iş günü içersinde en geç sonuç çıkıyor dediler ama bu hafta bekliyorum bakalım
temiz çıkar inşallah sonucunuz
İnşallah çok teşekkür ederim sizinde iyi çıkar umarım ![]()
Genoks Türk firması.Ben de Türkiyede olmasını istedim lakin doktorum yanlış sonuçlar sebebiyle önermedi.3 yurt dışı firması broşürünü verip birinde yaptırmamı istedi.Ben de Fransa firmasında geçen pazartesi kan verdim cumartesi sonuçlarım geldi.Daha doktor randevuma günüm var ,detaylı görüşemedik whatsapp üzerinden kısaca bilgisini ve cinsiyetini öğrendim. Temiz sonuç gelmesi dileğiyle.
Çok teşekkür ederim inşallah temiz sonuç alırım
bilseydim daha önceden güvendim işte direk keşke araştırsaydım
Ben de baya araştırdım hatta bahsedilen forumda sayet ayni yerse konum dahi vardi
Ben yarik damak rahatsızlığı olan annenin sitemini okumustum.Gen firmalari genetikle ilgileniyoruz, beden olarak değil bu doktorun ultrasonda bakacağı görev demişti.
Hayırla gelsin dediğiniz gibi.
Firmanin fazlaca olan şikayetlerinden kaynakli isim degistirdiklerini öğrendim bu yuzden de vazgeçmiştim.
of ya keşke ben önce buraya sorsaydım ![]()
![]()
![]()
sonucum çıkmış.doktorun aramasını bekliyorum.
Nasıl ogrendiniz
Çok şükür temiz çıkmış ![]()
Sonucun çıktığını arayıp mi soylediler onu sormustum ben ![]()
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun cinsiyeti de öğrendiniz mi ![]()
önce ben hastanenin lab .aradım çıkmış doktorla iletişime geçin dedi.doktora mesaj attım o da bana sonucu attı
Hayırlı olsun bende bekliyorum heyecanla ![]()