Nipt Testi Yaptıranlar

Merhabalar, aranızda nipt testi yaptıran var mı var ise deneyimlerini paylasabilir mi​:cherry_blossom:

O ne oluyor ki :sweat_smile:

Ben yaptirdim 10.haftadan sonra yapiliyor .İkili,üclü test gibi kan aliniyor ama o testlere gore guvenilirligi daha fazla %99 tutarli sonuc veriyor.Trizomi,down sendromu vb .hastaliklara bakiliyor risk orani belirleniyor.Bu testle cinsiyeti erkenden ogrenebiliyorsunuz.10 gun icinde sonuc çikiyor.Kani da isterseniz eve gelip aliyorlar benimkini oyle almislardi.Biraz maliyetli bir test butceniz uygunsa yaptirin derim. Amniyosenteze en yakin sonuç veren bir test.

1. Hafta da yaptirdim. Hem doktorumun tavsiyesi hem de araştırmalarım sonucu Turkiye laboratuvarı olan bir firmayi tercih ettim. Kan verdim, 4.gun sonuc elime ulaştı. Dolar uzerinden yapildigi icin pahalı ama güvenilirliği de yüksek.

Merhaba, siz ne zaman yaptırdınız ücreti de paylaşır mısınız?

Hangi firmada yaptırdınız acaba?

Genoks değerlendirme merkezinde yaptırdım. 11.000 tl ucret ödedim.

13 de yaptirdim

Ben eurifins laboratuvarinda yaptirdim doktorum onerdi bu laboratuvari telefonla iletisim kurdum burda gorevli hemsire kanimi aldi 10 gun olmadan sonuc cikti 5 ay once falan 10.500 tl odedik.

Bende 11. Haftada yaptırdım bugün tam 1 hafta oldu bakalım daha sonuç çıkmadı. Ben gentan firmasında 9 bin tl ye yaptırdım

Doktorumuz araciligi ile Izmir genetikte yaptirdim. 8000 Tl odedik. Gecen ay

İkili test riskli gibi çıkınca bende yaptırdım Ocak ayında. cinsiyetine kadar çıkıyor biraz maliyetli ama özel sağlık sigortası varsa karşılıyor.once siz ödüyorsunuz sonra size geri ödüyorlar.

Ben de 10gün önce falan yaptırdım 10-11 haftalık arasında cinsiyetide bu sayede öğrendik sonuçta 1 hafta sonra falan çıktı :blush: faest plus da yaptırdık 470$ amerikaya yollandı kan alınıp

Bedava oldu gecen butun hamileler yararlansin diye Devlet uyguladi

1 Beğeni

Abla orayı o kadar güzel anlatıyorsun ki her an sana komşu olabilirim

Hahahah gel bekliyorum ne guzel kapi komsusu olurduk nurani karsiya safeane de onun yanina camcama artik.

Yaaaa beni de komşu olarak istemen çok özel hissettirdi abla, keşke :smiling_face_with_tear::heart_eyes::grin::smiling_face_with_three_hearts:

Haahah artik deliha gibi olurduk…

Isterdim guzelim ya saka biyana Biliyosun benim icin ne kadar onemlisin