Nipt testi(fetal dna)

Arkadaşlar merhaba, fetal dna testi yaptıracağım. Doktorum 3 sirket önerdi. Nipt plus, rapid nipt ve panaroma. Bilgisi olan yardimci olabilir mi bana lutfen?

Bende tam bunun için girmiştim yazınızı gördüm:) İzmir de nerde yaptırabilirim ve fiyat bilgisi olan bna da bilgi verirse sevinirim​:pray:

Bana doktorum önerdi şirketleri, aralarindan istedigimi secebilecegimi söyledi. Siz de doktorunuza danışın isterseniz.:blush:

Fiyat bilgim yok ama testi kendinizmi istediniz yoksa bi sorunmu çikti canim

Şu an sabit bir doktorum yok karar veremedim özele gideceğim ondan önce kendim araştırıyorum işte biraz,bende

Sorun yok ama ben içim rahat olsun diye netlik oranı daha yüksek olduğu için bu testi yaptırmak istiyorum

Iyi o zamn insallahta bir problem çikmaz içiniz rahat olur

Merhaba, bende yaptirdim, coklu kromozom nipt alfa. Kendi doktorumuz kan aldi fakat Izmir genetik test merkezine gonderildi. Insallah guzel sonuclar aliriz :pray:

Ucreti benim caliştiğim dönemler 2022 de en son 5500 tl nipty genox güzel memnun kalinan bir yer tabi siz yinede doktorunuz kontrolünde karar verin​:innocent::innocent:

Genoks’da yaptırdım ben. Geçen sene nakit fiyatı 6500 liraydı.

Ben fiyattan çok paket icerikleri, parametreler ve yazdigim şirketler hakkinda bilgisi olan/ daha once yaptiran varsa diye merak etmiştim :white_flower::blush:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni